Sola och bada.

Idag var det så himla fint väder. Nästan så fint så att man skulle kunna bada. Om det bara hade varit lite varmare i vattnet kanske. Det blev ingen dans på torget idag. Istället så gick vi på stan för att se om några matställen var öppna men allt öppna elva så vi gick till Gim Gott och åt pizza. Imon så slutar vi halv tolv! Jag vet inte om jag ska passa på att klippa mig eller om det blir något annat på dagen. Får se :) Ha det, Isabel.

Nationella och dans på torget.

Hej! Idag hade vi andra delan på nationella proven i engelska B. Det gick bra. I förmiddags så blev det ännu en gång lite dans på torget och imorgon så ska vi samlas nio för att visa upp det. Det är nämligen dansens dag imorgon. Stil på dansen som vi ska göra är modern, lite vinka och hopp å spring mestadels. Vi ska samlas klockan nio och jag förstå inte riktigt varför för att vi börjar den andra lektionen klockan tolv. Så hade det inte räckt med att vara där vid elva tiden. Jaja, då blir det ännu en lång håltimma som alla andra dagar. Idag fick vi även reda på att vi ska visa upp en modern dans på studenten samt skolavslutningen. Inspirationen ska vara - dataspel. Det kan faktist bli bra. Innan vi gick ner till torget så körde vi lite snurra flaskan det var mer "den som flaskan stannar på kommer... bli träffad av fågelskit eller bli känd med mera".  Nu ska jag äta kvällsmat och sen kolla på D.H. Efter det så tar jag nog en snabbdusch och går och lägger mig. Jag är jättetrött efter igår och idag och det är bara början av veckan. Imorgonhar vi en liten sovmorgon som är uppskattad. Även fast det är så lite så gör det så stor skillnad. Skönt att vi är lediga på fredag och på torsdag är det valborg. Har ni några planer inför långhelgen?

Isabel.

What´s behind really shows know.

jag blir så trött.


Helg.

Jag är så himla trött och även uttråkad. Jag vil göra något! Hela veckan har varit massa plugg så nu vill jag verkligen göra något kul. Imon så ska jag kanske klippa mig och springa förbi centrum snabbt för att se om de säljer snygga converse nu när dom har erbjudande på dom. Sen så kanske jag åker in till Göteborg. Ska se om jag får med mig någon för då blir det dubbelt så roligt. Mamma ropade på mig precis och bad mig springa ner en stund. Vet ni varför, jo för att boken har äntligen kommit. Jag pratade om det idag när den skulle komma. Så vilket sammanträffande. Det är ju såklart BREAKING DAWN jag pratar om! Äntligen asså. Nästan alla tycker att det är den bästa boken, den och den första. Jag måste ha läst ut den till 1:e juni då vi ska lämna in en bookrewiev. Så det var ju tur att jag beställde den på engelska så att jag slipper läsa någon tråkig B-bok. Senare så ska jag kolla om det går bra att låna The bunny house från Josefin för den måste ses igen! Vad ska ni göra i helgen? Ha det så bra och trevlig helg. Isabel.

GRATTIS!



Grattis Hanna 18 år! Hoppas du får en bra fördelsedag.


Tokförkyld.

När jag vaknade imorses så var det verkligen stopp i näsan. Jag hatar att vara förkyld. När jag är riktigt förkyld som nu så får jag alltid lock i öronen och man snyter sig hela tiden så jag blir alldeles röd om näsan, plus att det svider. Jag måste ta ett stort vitaminlass. Hoppas att det inte blir värre till imon och att jag blir frisk. Imorgon har vi prov på skellettets och musklernas delar på både svenska och latin. Jag måste ha alla rätt så jag ska snart börja plugga "som ett djur". På fredag har jag också prov i Barn i hälsa och ohälsa. Tiden räcker inte till! I förmiddags så degade jag framför teven med Rob&Big. Sen kom det en film som handlade om datakoder osv. Ja, nu ska jag se om det finns något gott att laga och sen börja plugga. Lite musik, metrostation:


Fyra-timmars-pass.

Hallo. Isag så har vi haft två timmar med dans och två timmar idrott. Snacka om att man var slutkörd. På idrotten höll några i klassen i lektionen - dom körde styrka. Och på dansen så var det minst lika jobbigt och inte värre. Innan all denna jobbighet så gick jag och Evelina en sväng på stan. Jag hämtade ut mitt prov-exempel från Body Shop, wild cherry. Den luktar underbart gott. Av någon anleding så luktar den äpple och jordgubb istället för körsbär. Jag köpte ett nytt vitt baslinne och le gladiators. Jag har ältat mellan två olika par, men tillslut bestämde jag mig. Efter dansen var vi tvungna att fylla på med lite mat så vi gick förbi mellis och köpte macka och bulle. Nästa vecka ska jag Helena och hanna hålla i lektionen. Då kommer det bli superkul!


LIndex  299:-


Vagabond 600:-

och det blev...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
\/






Ha´t Isabel.


Handboll.

Nu så är mamma, pappa och Samuel och kollar när Emma spelar handboll. Imorses så var vi ute ett bra tag men annars har jag bara slappat hemma och zappat mellan tv-tusen filmerna. Ikväll så ska vi se Robinson och verkligen mysa. Nu ska jag ut i det fina vädret. Ha det, Isabel.


GODISMÄSSA.

Kommer ni ihåg att jag berättade att det skulle vara något speciellt idag. Jo, godismässa! Vi bara vräkt i oss godis och andra godheter. Jag och Leddi var bäst förra året. Vi kom precis rätt tid, lite innan dom höll på att avsluta och ger ut allting. Vi fick tre stycken frödinge kladdkaka, en gav vi till H&H + brämhults juice + massa smarties+gorbys piroger (som någon inte så oanad åt upp sen) och massa annat smått och gott. Sen så blev dagen bara ännu bättre när vi fick hamburgare med klyftpotatis i matsalen. Det är såå gott.




doggy hundgodis haha.





Erika vann chipspåsen!!!





Pölse Isabel.

Freestreet.

NI har alla hört talas om gratissidorna. Här är en lite nyare av dom, Freestreet. Gratis kläder, prylar och presentkort. Bli medlem genom koden här http://www.freestreet.se/?r=8916 och få bonusen direkt.  Give it a try ;) Ikväll kommer det flera bra filmer. En av dessa är The beach med Leonardo Dicaprio så det är ett tips om ni inte sett den.



Ha det toppen, Isabel.

Trasiga jeans.

Jag läste i metro idag om diskussionen med trasiga jeans. Ifall det var okej eller rent sagt barnsligt. Det sägs också vara respektlöst. Enligt någon så var gränsen max 15 att ha jeansen. Men Ebba von sydow säger att över 30 går bra om man går efter mentalt. Till fest kan det vara snyggt om resten av outfiten är riktigt uppklädd och till jobbet går det bra en sommrig fredag när det är varmt. Jag tycker att det inte finns något att disskutera. Slitna jeans är sjukt snyggt enligt mig. Tillexempel gina jeansen tog ju slut på en svisch. Det är även riktigt snyggt när man klipper själv. Nu ska jag tillbaks till pluggandet. Imon är en dag att riktigt se fram emot. Jag berättar imon. Ha det, Isabel.

Snygga.

Jag var inne och kollade lite på Elin Klings blogg och såg de här snygga sandalerna från Lindex. Jag måste till stan och prova. Det är lite antingen eller vilka gladiators det blir. Kanske dessa, vi får se ;) Nitar är snyggt!


Plugg och trött.

Just nu pluggar jag till et prov som jag har missat. Imon så ska jag passa på att plugga på den jättelånga håltimmen. Idag var det en så himla jätteonödig dag. Först på baletten kolla vi på en film, Don Qijote - balett. Den va astråkig, det såg ut som dom gjorde samma saker hela tiden. Alla sov typ, jag och Maria iallafall. Sen hade vi håltimma som var aslång för svenskan blev inställd pågrund av att vi kunde gå till fabriken och kolla på musik-ettorna om vi ville. Men det gjorde vi inte så då fick vi ännu längre hål. Då hade vi bara individuella kvar och vi fick lyssna på tandhälsovården i typ en halvtimme sen sluta vi. Så onödigt!

Isabel.

The House Bunny.

På påskafton så såg vi den här filmen hemma hos Josefin. Den är verkligen asroligt! Det handlar om Shelly som blir utkickad från Playboy mansion och så blir hon istället husfru på ett av studenthemmen. Det här är precis min humor. Ni måste se den. Jag försökte förklara klippet i skolan men dom förstod inte riktigt. Det var mer jag som skratta än dom. Så här får ni se det. Så kul!





Ha det fint, Isabel.

Chillar.

Vi har precis ätit grillat och ska snart äta lite tårta från igår. Alldeles strax börjar How I met your mother. Det är nog ett av de bästa programmen jag vet. Alltid lika braa. Jag hittar inte sladden till kameran så kan inte lägga in bilderna som vi tog idag, jobbigt.


Posarn.

Skola.

Hej. Jag kom nyss hem ifrån skolan. Idag så hade vi för en gång skull FOTBOLL på idrotten. Det är så himla roligt. Ikväll så kommer det dubbelavsnitt av desperate housewifes så jag ska bara slappa framför tv:n.  Idag på den moderna så gick vi till torget och gjorde en dans torget och runtom. Space något hette det, kom på det för en stund sen men nu glömde ja av - jag tror det heter specific space eller så. Det var faktist lite pinsamt. Sen är det tänkt att vi ska visa upp detta på dansens dag men jag skulle helst avstå om jag fick. Kram, Isabel.

Wants.



SMS:A VIBRA TILL...



Ni har säkert sett reklamen på tv. De här mobiltjänsterna när man kan köpa saker till mobilen. Höhö, ha det Isabel.

100:E INLÄGGET.


GRILLA.



Vem älskar inte grillat? Jag skulle kunna äta det varje dag utan att tröttna. I förrgår och igår så åt vi grillat med klyftpotatis. Tänk sen när färskpotatisen kommer, muums. Idag är det sista lovdagen så jag måste njuta riktigt mycket. Lovet har gått så fort. Svish så var det slut. Speciellt de första dagarna. Men det kommer säkert gå lika fort tills skolavslutningen, vi ar ju massa ledigdagar och något lov till. Ha det toppen, Isabel.

Påskmiddag.

Hej.

Igår så var jag på påskmiddag hos Patricia. Det var väldigt roligt. Man skulle komma dit utklädd men det var det bara en som gjorde. Jag var supernära på att måla lite fräknar med kajalen i bilen och ta min sjal runt huvudet, men jag gjorde det inte för jag visste att det var nåt lurt med det. Fast det visade sig vara ett + om man hade klätt ut sig. Vi gjorde olika lekar i lag, typ tävlingar där man samlade sekunder för den allra sista tävlingen då man fick försprång i så många sekunder som man fått. Vårat lag fick 5 sekunder och vi fick spinga sist. Men vi Feffe hittade ett av äggen ändå! Den första var att man skulle klä ut sig så bra som möjligt. Det måste ha sett superkul ut när alla rusa ner för trappan och roffa åt sig allt som låg på sängen. Jag fick bara tag på ett par benskydd och ett badlakan + två solglasögon som Feffe fick tag i. Sen när vi var utklädda och klara så skulle vi gå ut och påska, den som fick mest godis vann. Jag och min lagkamrat kände ingen där så vi behövde inte skämmas. Vi bara plinga på där det såg ut att vara någon hemma. Det var så kul för att ett lag fick en hel cola hos nåra! Sen gjorde vi lite fler lekar och åt massa gott.
Senare på kvällen så kollade vi på videos från när helena och de andra träffade JB. Då kom vi på att Nick sa något mer än bara  "Im gonna give you a hug". ;D Joo det tog lång tid att lista ut men jag säger bara - awesome thank you!




Sara. Den enda som kom utklädd. Kolla bara frisyren, inte dåligt!


Bea. En av vinnarna av "Bästa outfiten"


Efterrätten, Frapé (?). Väldigt gott.


Linnea, Bea, Steffe.



Glad påsk! Isabel.


Hemma hos Emme.

Hej, Just nu för en kort stund sen så är jag hos Emme. Hon blåser håret så jag passa på att gå in på datan en kortis. Vi ska nog se en film lite senare och bara "chilla". Idag så har jag varit i Frölunda Torg och shoppat lite. Sen åkte vi hem till mormor och hjälpte henne sätta upp hyllor och tog en liten fika. Ja tog även en liten sväng på stan här hemma och jag träffa inte en enda person. Vart är alla? Haha. jag visar er senare vad jag köpt. Ha det Isabel.

Gårdagen - Fast and Furious.

Igår så var jag och Emma på bio. Vi såg Fast and Furious. Den var minst lika grym som de andra filmerna. Se den! Snygga bilar och heta Paul Walker. Jag förstår nu hur dom har tänkt tror jag eller ifall jag bara krånglar till det. Det här är uppföljaren till en av de tidigare. Ja iallafall för i filmen som vi såg igår så sa "Han" som är med i Tokyo Drift att han skulle dra sig tillbaka typ och hade hört att dom höll på med "rätt galna saker i Tokyo". Jag avslöjar kanske lite mycket nu men han --- ju i T.D och därför var det lite konstigt att han var med i fjärde filmen. Så då måste det vara så att det är en uppföljare. Det är därför som det är en annan kille i trean. Ni kanske inte förstår riktigt, för det är lättare om man har sett filmerna. Jag visar bilder så kanske ni vet.



Lucas Black



Paul Walker



// Isabel.

Breaking Dawn.

Igår så beställde jag och mamma sista boken av Twilight serien (förutom nr.5 när Twilight är skriven ur Edwards synvinkel). Den har inte kommit ut på svenska i pocket ännu så jag fick beställa den på engelska. Nu så har jag precis duschat och hoppas att det blir av något idag med någon. Imon så ska jag till Göteborg. Jag har massa saker som jag vill ha, men tyvärr inte pengarna. Converse, jeansjacka, örhängen och sandaler. Men jag får prioretera och hoppas att det finns kvar tills den 20:e. Ha det, Isabel.


Musses.

Häromdagen så var jag med familjen och käka på musses.  Det är alltid lika gott speciellt kebaksåsen. Det är den godaste kebaksåsen som finns enligt mig. Vissa gillar när den är fet och "klickig" men den här är motsatsen. Mums.
Samuel var såklart med.








"Hallelulja"

Pölse, bellan.

Tisdag.

Hej. Idag så vaknade jag rätt sent och sen ropa min syster att hon skulle se Transformers så då kollade jag med henne. Jag tycker faktist den är riktigt bra. Han skådespelaren som är med i filmen, han som ska "rädda jorden", jag tycker han passar så himla bra i sin roll. Robotarnas röster är så sköna med haha. Vissa kan tycka att den är lite töntig men den är braa. Nu så lagar vi mat och ska snart äta. Ikväll så ska jag och min syster på bio. Vi kanske åker in lite tidigare och fikar eller går på stan. Vi får se. Det är bara så himla skönt med lov och våren. Puss Isabel.

Ush och fy.

Jag är sjuk. Det är så himla jobbigt och det fina vädret gör det inte lättare. Jag vill ju vara ute ch njuta av solen. Min lillebror åkte bara iväg i t-shirt med en tröja i handen så det borde vara varmt ute. Hoppas det håller i sig nu så att jag kan gå ut så snart som möjligt. Mamma är och köper dipp med tillvehör till ikväll och annat mys. Hon hyr även en film, jag tror det blir the edge med Anthoy Hopkins. Vad ska ni göra ikväll?

Ha det bra, Isabel.


Ljudet av ditt hjärta.

Nu så håller jag på att läsa tredje boken på fortsättningen av Twilight. Jag har kommit nästan en tredje del av boken och försöker läsa hela tiden. Om jag ska vara ärlig så är det för mina nadra kompisar också läser och jag vill hinna läsa ut före dom. Jag vet att en av dom känner detsamma så det blir lite tävling nästan haha. Här är iallafall en av de bästa låtarna från filmen. Jag säger bara baseboll-scenen.



RSS 2.0