"Jag duschar visst"



Jag läste den här interjuven på msn:s startsida. Det har ju gått ett rykte om att han inte dushar på flera veckor. Men Robert Pattinson nekar.

"Robert Pattinson avvisar ryktet om sin kroppslukt. Elaka tungor gör gällande att "Twilight"-stjärnan inte duschar. Men det är bara struntprat - enligt Robert själv. Skådespelaren Robert Pattinson har efter succén med filmen "Twilight" snabbt blivit en flickfavorit. Men förra veckan började ett skräckinjagande rykte surra - att Robert Pattinson har ett och annat att lära när det gäller kroppshygien.
  
En källa vid inspelningen av filmens uppföljare, "New Moon", berättade för E!: 
- Han stinker. Jag menar, det är hemskt. Han duschar aldrig och det driver folk på inspelningen till vansinne. Han luktar verkligen illa.
  
Men det stinkande ryktet är bara trams, enligt Robert Pattinson, som nu försvarar sig i en intervju med  Moviefone.com.
- Jag har inte ens varit på filminspelningen ännu! säger han till filmsajten.

Och hur är det med badrumsvanorna?
- Jag duschar faktiskt, säger Robert Pattinson."


Ha det gut, Isabel.

Pluggostrof.

Imorgon så är det prov som ni vet och jag har tagit hem fel block så jag vet inte om jag ska göra det imon. Istället så får jag nog göra det på fredag för min lärare, han brukar låta andra få göra så. Senare ikväll kommer project runway. Jag somnade förra avsnittet precis när dom visade kläderna och det är ju det som jag vill se mest. Så ikväll ska jag inte somna förens det är slut. Idag så fick jag riktiga vårkänslor. Jag längtar verkligen efter att slippa vinterjackan och att ha shorts och sandaler till skolan. När man bara kan ta en kofta på morgonen.
Imorgon så har vi tre pass på dagen. Det är modernt, Linda-lektion och idrott + att alla tre ligger efter varandra så jag måste ta med något att äta för jag har inte klarat det de andra gångerna. Man blir ju uttröttad.

Nu ska jag städa mitt rum och fixa för imorgon. Shingeling, Isabel.

Pluggar.

Just nu så pluggar jag inför historiaprovet på tisdag. Det är jättesegt, verkligen. Snart så börjar Gossip Girl så då får jag en hel timmes paus från plugget. Ikväll kommer även wipeout men får se om jag hinner se det. Måste plugga först.
XOXO.


Ser ni någon skillnad?


300:-


200:-



Jag kan inte se någon skillnad överhuvudtaget. Det är exakt  likadan sko fast fån olika affärer. Den första bilden är från Din sko och den andra från Skopunkten. Båda har en "rosa" linje undertill. Det måste vara samma vara. Dom liknar ju converses skor och jag hade hittat ena kopian från Din sko. Helena hade sett den andra på Skopunkten. Jag trodde inte att det var så lika, så exakt lika. Affärerna borde väl veta att konkurenterna har likadan vara och därför ha samma pris. Jag tycker iallafall att det är konstigt.

Shing.

För en stund sen så åkte pappa och hämtade ett paket på posten. Det var mina snygga gladioatorskor som jag fick för lie mer än halva priset. Jag behöver bara göra lite fler hål i remmarna men annars sitter dom bra.



Earth Hour.

Ikväll klockan halv nio släcks världen en timme. Jag hade velat ta kort på något ställe där det finns mycket belysning tex. Avenyn som ska släckas ner. Så tar man före-efter kort. Men jag får ta på vårat lilla samhälle istället om jag inte kan åka någonstans. Jag undrar om kedjor som Statoil 24 kommer släcka. Och MC och biografer. Dom kan ju inte släcka ner en bio bara sådär. Några kompisar ska idag på en bio klockan halv åtta, men dom kan ju inte stänga av mitt i filmen. Så får publiken sitta där i en timme och vänta på att filmen startar igen. Men jag tycker ändå att det är en bra sak dom har kommit på. Nu så kanske partierna vaknar till och inser hur viktigt frågan om miljön är.

Snart så ska vi ut och hoppa studsmatta i det fina vädret. Imorses så var jag på gambiabasaren, typ tio minuter för det var tråkigt. Isabel

Bilder.

Här kommer en bild på vad jag köpte igår på VIP-kväll hos gina. Det var svårt att få ett bra kort på väskan så man såg alla detaljer och nitarna. Det som var extra bra med väskan var att man kan knäppa av axelremen så att det blir en clutch. Jag köpte mig även en grymt snygg t-shirt men den har jag på mig just nu så ni får se den vid ett annat tillfälle. Jag älskar verkligen klänningen. Den är så  jag. Rosetten kan även tas av om man vill det.


Fredag.

Imorses så hade vi sovmorgon. Jag sov hos mormor för att slippa gå upp tidigare, hon bor typ 450m från skolan. Igår så var vi på Ginakväll med 20% rabatt på hela urvalet. Jag gick med H&H. Först så kollade vi lite innan vad vi ville ha för när dörrarna öppnas blir ju folk som galna. Vi tog även en liten fika innan, eller jag gjorde det och dom gjorde mig sällskap. Ni ska få se vad jag köpte. Delvis en klänning som jag verkligen gillar. Jag blev verkligen glad för att jag fick en. Det var nämligen såhär att alla mindre storlekar var slut och precis när jag tänkte gå så kom det en och hängde bort en av klänningarna i min st. Snacka om att jag blev överlycklig. Det var bara meningen att jag skulle ha den. Ikväll så blir det mys framför tv:n och bara slappa.
Ha det så bra, kram.

Våffeldagen.

Hej.
Idag är det våffeldagen som ni kanske vet. Jag ska nog ta och äta några senare ikväll. Först ska jag plugga svenska som vi har prov i. På balletten imorses så frågar våran lärare vad vi vill göra idag och det är väldigt ovanligt att hon frågar för vi brukar alltid få stå vid stången den första timmen. Jag och Helena började tramsa oss lite först när läraren satte på årets skiva av melodifestivalen. Och sen börja dom andra att göra en liten dans till vinnarlåten, men bara på skoj. Då tog våran lärare det på värsta allvar och tog om låten om och om igen så att dom skulle lära sig. Nu så hade ju dom andra sin "dans" och jag Maria, Helena gjorde en till E.M.D:s låt. Den ägde! Vi gick in i kostymsförrådet för att hämta till dom andra men så fick vi syn på hattar och käppar som dom hade i sitt nummer. Och då kom läraren och tog fram en påse som det fanns oranga clownperuker i. Dom var vi ju tvugna att ha! Sen så bad vi klassen att sätta på låten och så gick vi in i salen med peuk och allt. Det var asroligt. Sådana lektioner borde vi ha oftare.

Ikväll kommer roomservice som jag inte får missa. Jag är nog den enda som verkligen tycker att det är bra. Johnny och Mattias är ju supersköna. Nu ska jag sätta igång med pluggandet. Ska försöka få tag på bilderna som vi tog. Ha det bäst. Pölse, Isabel.

Lördag.

Hej bloggen.

Idag så har jag vart och kollat på Emmas match. Dom vann med ett poäng. Sen när vi kom hem så skulle Samuel få lite burkmat. Han älskar morotssmaken. Vi provade också att ge honom vatten och ifall han skulle tycka om det för han har aldrig smakat på det förut. Men han gillade det och drack massa. Jag och pappa tog även en sväng in till alingsås. Då tog vi och åkte "bubbelvägen" till motorvägen isället så att jag kunde övningsköra lite. Det gick faktist väldigt bra för att vara typ andra gången. Det snabbaste jag har kört är 45km/h. Det känns som att man kör mycket snabbare än vad man egentligen gör.
 



Det här är bara början av när han åt så han blev mycket kladdigare. Och kan ni gissa vad han gjorde. Jo han nös så all mat flög över hela mig. Ush och fy haha.




Sen bytte han till rena kläder. Glad kille.


Haha kolla blicken!


Mätt och belåten så blev han lite trött och gosade ner sig hos mami.


Kram. ♥

Vår!

Godmorgon.

Idag så vaknade jag av att solen sken. Det blir verkligen en enrgikick med allt detta ljus och alla vårkänslor. Idag så är det ingen skola för vi är lediga! Det är verkligen så skönt. Jag hade inte pallat skolan efter denna veckan. Miniturnen har verkligen tagit på krafterna. Men nu är det över och det kanske bara är våran egna skola som är kvar att visa upp för. Jag vill verkligen ha föreställning på våran skola. Plus att många kompisar och släkt ofta frågar om dom kan få se oss någon gång. Men jag tror, nästan 100%, att det blir av.
Idag så får jag se vad jag ska göra. Ska nog ringa någon och fråga om den hänger med på stan en sväng. Är riktigt sugen på lite nya kläder men faktist mer sugen på att bara gå på stan.

Igår så hade vi föreställningar på Nolhaga och Ga. Två på Nolhaga och en på Ga. Det gick mycket bättre i onsdags tycker jag. Då fick man även respons från publiken och det peppar så jädra mycket. Man dansar nästan bättre då haha. Till skillnad från en av skolorna när vi gjorde finalen och klappar i slutet. Så va det bara i som klappade och om inte vi hade börjat så hade dom inte hängt på. När vi hade slutat gick jag Amanda, Erika och Maria och fika. Det var väldigt trevligt och väldigt mcket skratt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ha det bra, Isabel.

Tandregleringen.

Idag så var det ännu ett besök hos tandläkarn. Det var nog ett av dom konstigaste jag har varit på. Först så skulle vi röntga lite och då fick man gå in i ett eget rum lite sidan om. Därinne var det massa maskiner. En av dom gick ut på att man skulle luta huvudet framåt, så stoppades två pluppar in i vardera öra. Sen skulle man också luta näsan på någon sak som höll huvudet stilla. När man gjorde allt detta började maskinen. Då roterade en "planka" typ plastbit runt om huvudet. Jag tror att det var själva röntgensaken. Men vad komplicerat och konstigt! Sen gjorde jag massa tester som liknade varandra väldigt mycket t.ex "bita i blå lera". När testproceduren var färdig skulle honn bara ta ett kort på mig, av vilken anledning vet jag inte. Vi gick ut i hallen och jag ställde mig vid väggen. Det var väldigt konstigt. Så när hon håller på å tar så vet jag inte om jag ska le eller ej så jag frågar. Då säger hon att jag ska inte le på det första men på det andra ska jag. Är det "före och efter bilder" eller? Ja, jag tror ni har listat ut vad jag ska göra.

Idag så var det även första dagen på miniturnén. Det gick bra. Alla börjar applodera på våran låt när vi hoppar ut ur kulisserna, varje gång gör dom det. Så det är lite roligt. Imon så ska vi visa upp på Nolhaga och GA. Jag kommer ihåg från förra året när vi va på GA. Jag säger bara, gympasalen, LJUST, trångt, dansa in på publiken och inget utrumme alls i den lilla skrubben som ligger brevid där vi ska byta om. Det bådar inte gott. Men vi ska göra vårt bästa som alltid. Idag är det strålande väder ute. Nu börjar verkligen vårkänslorna komma. Jag blir så glad när solen lyser och det är så varmt och ljust ute. Det är en riktig energikick.

Nu ska jag äta lasange (mums) och slappa lite framför teven eller kanske hoppa lite studsmatta senare? ^^
Ha det bäst, puss Isabel.

"In the spalt".

Hej. Idag så redovsade jag på danshälsan så nu är det över. Vi såg också musik treornas slutproduktion för andra gången. Den var jättebra. Idag så va det den sista gången så dom spexade till det lite. Lite senare på eftermiddagen så tittade vi ut genom förnster och det hade helt plötsligt börjat snöa. Sen höll det på hela tiden tills klockan fem ungefär. Det snöade verkligen mycket. Det är ju nu det ska bli vår? På morgonen så var det faktist lite sol och väldigt fint väder men så börjar det snöa. Ush, det räcker nu jag vill ha sommar. Jag hoppas att det inte är kvar imorgon. Ha det, Isabel.


Kalla kårar.

Jag sitter och vid datorn. Jag skriver inte eller så, utan klickar runt lite bara. Och helt plötsligt så sätter en barnleksak som ligger brevid mig igång och börjar spela musik. Bara sådär, utan att jag rörde den eller nåt. Som när jag var liten och barbiedockan rörde på sig utan att jag eller något annat rörde sig. Det är så läskigt. Spökar det eller vadå? Jag hatar spöken och sånt. Jag bir verkligen rädd. Om det är jättemörkt ute så kan jag inbilla mig att det står någon bland buskarna. Jag ser till och med konturerna av personen. Och det konstiga var en gång när jag och en kompis såg en person på exakt samma ställe i skogen. Tänk om det var någon på riktigt!? Eller var det bara vi som inbillade oss. Ingen vet, haha.

Buuuu.


RSS 2.0