Orange



Såhär klar är jag just nu. Vet inte vad jag ska ha på mig förutom oranga tår och fingrar. Nagellack lånat av kompis. Ska nog köpa mig ett eget i denna färgen, superfin!

New prints



Nya shorts för en tia från Circus sale/Monki

Walk the line







Efter en hel veckas non-stop jobb har jag nu tagit mig tid för bloggande. Häromdagen gick jag och Samo till sjön och götta oss. Åt salta pinnar och drack saft. På tredje bilden ser ni när han har gått iväg för att plocka vitsippor. "Vänta här, plocka vitsippor till Isabel." (När jag skrev den här meningen stavade jag mitt namn fel, med två L. Har aldrig hänt förut). Man kan inte va mer underbar! Han ramlade senare i vattnet när han sträckte sig efter en pinne. Ett april dopp. Vilket även blev för min del i förr går! Vi kände det jag och Sara när vi satt och stekte på altanen att det blev way to hot så vi drog oss mot Gerdsken (kallaste sjön i såset) och doppa oss. Det blåste som satan när vi kom ner så blev inte lika peppade. Men när vi väl hade dragit oss dit kunde vi lika gärna bada, och så blev det. Den 26:e april blev det första årliga badet, och rekord i tidigast någonsin för mig! Sitter just nu och kollar på Walk the line som går på 6:an. Kan alla Cashs låtar innantill då vi spelar den 24-7 på jobbet. G´night!

Dagens outfit



Solglasögon Cheap Monday, Jacka myrorna, Väska Whyred, Byxor & linne HM, Skor Weekday

Provrum



De ombloggade skinnshortens från HM med snörning där fram fick provas och satt gött snyggt. Fann även dessa skor som jag fick en liten crush för.

CIRCUSSALE





Det här fick jag nys om häromdagen - Weekday och Monki har slått ihop deras alltid omtalat stora reor och flyttat det till en lokal som dom kallar Cirkus Sale. Med ännu billigare priser som jeans för 50 kronor och nedsatta reapriser. Vilket himmelrike! Ligger vid språkcafét nära järntorget och jag rekomenderar ALLA sugna att ta en sväng förbi snart!

Fashion against aids!

  

 

Dom har gjort det igen. Kollektionen för Fashion against aids håller alltid måttet. Och detta året bjuder dom på några riktigt grymma grejer. Här är mina favoriter, den gula påsen finns även i vitt som jag ska försöka roffa åt mig. Dock är det inte lika mycket som glänser för mig om man jämnför med i fjol. Då temat var festival - vilket blev klockrent!

Inspiration


Victoria Törnegren

Får sjukt stor lust att köpa ett par pilot glasögon när jag ser den här bilden. Skitsnyggt med frisyren! Och de perfekta kommer ifrån Ray Ban, hörde jag investering?

s.o.s

Hejsan Isabel anropar kod-världen! Jag får inte! in en länk från bloglovin i min meny. Är det någon som har ett bra tips att ge mig? Mycket tacksamt! (Har lite fler frågor som jag behöver hjälp med. Kommer nog aldrig bli expert på koder och för den delen heller inte en framtida hacker. Så om någon har svaren skulle det göra min dag. Tex hur man får in kommentarer och datum under rubriken?) Tack!

Fetaste reklamen





Inte lite dålig klänning av com hem.

HM wants

  

                   

             


              




             

Badingsuit

                    

Om jag skulle ge mig på en baddräkt skulle det vara denna från Hm. Älskar färgen och detaljerna! Kommer nog mest använda den som body. Då det som avväjer från baddräkt är att brännan inte blir hel och fin!

HM Shoes


























Snyggt snyggt snyggt x snyggt snyggt snyggt!


Like a cowboy or a indian



Har alltid varit på jakt efter en fransväst i mockaskinn och har äntligen funnit en från tradera för otroligt pris. Hittade en på Beyond Retroo i fjol men som jag aldrig köpte. Har ångrat det sen dess. Men nu har jag en och den är smokin. Speciellt ryggen, kommer närmare detaljer i outfit.

Haga




Fett eller fett på glasögonen?






En sengångare på fika

Ett äpple om dagen


I min and just nu!

New in





Ett nytt kap från myrorna! 65 spänn! Riktigt sugig kvalite på bilderna men ville försöka visa rynket på kjolen. Den har den perkfekta längen! Ska visa hur den ser ut på en dag.

Robyn



Snyggast just nu! Bringar alltid grymma outfits och kläder! Stor modeinspiration!

I DIE










Smycken I DIE

Två tjejer har gjort som projektarbete att tillverka smycken, väskor och liknande. Varje piece är unik och handgjord. Har lagt en beställning på hårringen och bullet halsbandet.

Wolalalalla



Hej! Has gone sick. Just nu skulle jag helst av allt gräva ner mig i star wars som jag alltid gjorde när jag var liten och sjuk. Det var antingen star wars eller indiana jones. Dom har ett erbjudande på cdon, alla filmerna för 500 spänn. Tror jag ska slå till. Så länge göttar jag mig med project runway - the best program ever! Hoppas det inte är influensan. Later

Monki



Starkt alternativ till weekdays. De i brunt va också schyssta, men satsar på svart!

Arcade fire




photos by Anton Corbijn

Eat the food i



Innan jag drog iväg till Dana härom veckan åt jag nog det godaste på länge. Finns många fördelar med att få gäster!

Train





Go fotograf - Ema. Gillar att bo i min pälsjacka kallare dar.

ss/11


De här kan jag tänka mig att ströga omkring i sommar. Eller liknande modell är jag ute efter. Kommer rättare sagt nog delvis flytta in i dom. Från Weekday herr.

L.....

YES! DET SMÄLLER! Något jag inte har berättat men gett lite aningar om. Häromdagen satt jag och Kajsa vid datorn, stressade av ticketmasters time limit innan man måste börja om. Förväntasfulla och spända. Vi lyckades! Nu är det beställt och bestämt. Den 30:e juni drar jag och Kajsa till London och till Arcade Fire för att höra och bevittna underbara Zach Condon - Beirut och Mumford and sons. Det kommer bli helt maxat! Iiih. Kan inte riktigt fatta det! Längtar som satan och har redan börjat packa väskan i huvudet. Tre månader går fort, och innan vi vet ordet av är vi där! LONDON HERE WE COME!


Ah just det ja



Den där feta pesto pizzan från Da Matteo. Väl omtalad! Och levde måttvis upp till förväntan. Go try it!

Enjoying...





...spring signs.

RSS 2.0