Högt lågt överallt!

Skulle egentligen komma med ett fett inlägg om lördagen här. Men då aveny bangar att langa bilder drar jag det så fort dom laddats. Hellre ett inlägg med bilder för 1000 ord än 100 som beskriver en åttondel. Om mindre än fyra timmar åker tåget till Stockholm och fashion week. Packar klart det sista och funderar på om det verkligen är värt att ta med sådär extra mycket som det alltid blir. Men har ju så svårt att sålla vilket som ryker. Får bli lite tungt, men tryggt. See ya later! (Hoppas på dubbeltåg!)


Cheap Monday A/W 11



Mailet som jag berättade om tidigare var en inbjudan till Cheaps Mondays modevisning a/w 11. Jag är supertaggad och det kommer bli awesome. Förra året var jag på deras visning av s/s som har kommit ut nu då våren närmat sig. Jag tycker det är kul att ligga lite före i vetandet av vad som kommer här näst. Stylingen är exakt lika cool som sist och fortsätter att stå ut! Här är en videoinspelning av deras förra visning, alltså vår/sommar som jag av lycka närvarade vid. Hoppas på mingel i år igen och med en trevlig vän. (Där fick jag till det)

http://www.cheapmonday.com/news/1000-fashion-show-ss-2011/

Happenings



Medans jag rensar i lådorna hittar jag den här lappen. Hemska minne som kommer följa efter mig hela livet. Råkade slå ner en lampa i skolan, mer säger jag inte. Fick sedan hotbrev av mina gulliga vänner.

Nu vart de klippt


SCORE

"JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!" För att citera. Fick nyss ett sms där det stod att det inte kommer vara någon aktivitet med arbetsförmedlingen imorgon. Åh lycka! Då blir det istället sovmorgon, lite städ, kanske städa garderoben och tid för annat. Gött e det. Och, imorgon ska jag klippa mig också! Då slipper jag hitta på en ursökt att gå lite tidigare. Nu. Omelett! (Har hamnat i någon omelett-mania och äter det varje dag. Men, har blivit en master på det). Funderat på detta örhänget ett tag och tror att inom en framtid lägga en beställning på dem.


Andra avsnittet


A womens right to shoes?




Modekungen


Sjukt snygga och coola. Skulle velat ha dom på tisdag nästa vecka! Vilket ni ännu inte har fått reda på vad som ska ske. Men håll i hatten och lyft den inte riktigt än, håll ut! Och en underbar plus en fick jag med mig.

Collage



Bik Bok har fått in en del snygga smycken! Allting ligger på en prisnivå runt 100-lappen. Ska ta och kika in vissa lite extra i butik!

Stylisterna



Nytt program på kanal 5 där man vinner en praktikplats hos Sofie Fahrman på Sofies mode. Känner lite att konkurensen är en konkurens som jag skulle kunna fajtats med och platsar hos. Hittils är dom inte häpnandsväckande bra och det här är absolut ett yrke som jag vill jobba med! Tusan att jag inte visste om att detta skulle gå och ansökt! Killarna är de ända som har visat sin talang och är lätt coolast. Ett nytt favoritprogram som kommer följas. Nu när rebecca och fiona är slut också. Bra ersättning!

Too





Mer snyggt från HM. Perfekta sommarutstyrseln - med en snygg tisha eller vitt romantiskt spetslinne.

White







Ganska fint är det ändå. Speciellt de soliga dagarna då snön ser ut som glitter på marken. Bra bilder blev det också för att vara en iphone!

The best sound in forever





Fick hem en beställning häromdagen. Börjat min samling på LP:s och snart har jag sparat ihop till en hejdundrande spelare!

Bang?



Snygg i lugg - Elin Kling. Ska jag skaffa lugg eller behålla mittbenan? Kanske bäst att vänta till sommaren och ta beslutet då. Klippa eller inte klippa?

Oh no your trapped



Har gjort en fälla på övervåningen. SUPERfarlig om det är släckt!

Uno mas









Ursäkta min spanska. Blev lite mer från HM:s vårkollektion. Hittade en bra annan bild på skinnshorten då jag bara har sett dom i kampanj bilder. Nu blir det handboooll!!

Intense repair



Vill tipsa om ett schampoo och balsam som jag har användit nu några gånger som är hur-bra-som-helst! Redan efter första duschningen kände jag skillnad. Man behöver knappt borsta igenom håret efteråt och det får mycket mer volym samt glans. Sjukt bra budget alternativ runt femtio-lappen för båda flaskorna.

@ Moonlight

Nu. Efter att idag ringt asrbetsförmedlingen i ett samtal som tog 14 min och 31 sekunder, ringt och bokat klipptid (lite nervös och svårt att bestämma mig hur jag ska klippa) och lekt en hel del med samo idag sitter jag och gör fler viktiga saker. Har en lång to-do-list som bara tycks bli längre än kortare. Igår ringde jag arbetsförm. men kom inte fram innan stängning, låg 7 före i kön och telefonlinjen stängs klockan 22. Då jag hade väntat i 19 minuters telefontid sitter jag och funderar på vad kostnaden kan vara i minut. Vi får helt enkelt se vad det står på telefonräkningen! På tal om räkningar, det ska jag passa på att ta an nu. Vuxenpoäng till mig här kommer det +++ och En liten go version av Simon and Garfunkelts Cecilia med en cover från Local Natives.



http://www.youtube.com/watch?v=XdnjfxXpr7g
Då det av någon anledning inte går att bädda in klippet langar jag sidan. Klicka in på länken vetja!


Dress the less

                                                             
  
                                           
Fina klänningar, liknande varandra från HM. Kommer ut i veckan i butik. Här visar det verkligen att less is more med snygga detaljer till. Goodie

Hm spring



Jättefina grejer från HM spring som jag skulle die to have. Ska hålla uppsikt efter detta i butik!

Elle galan / vagabond



De vita skorna är otroligt snygga! Har svårt att säga vilka av klackskorna som är snyggast men lutar nog till dom mot höger. Ska påminna mig själv att tävla om ett par imorgon och hoppas på att vinna! Ursnygga året runt. Håller tummarna!

Nyår





Två bilder tagna av Sara på nyår. Dåligt av mig att inte ta några kort. Hade inte med kamera men mobilen funkar ju alltid. Vi hade det sååå trevligt och mycket dans blev det! Vilket kändes när man kom hem. Vi infirade det nya året på parken med tre rätters och shakie shake.

Love



Älskar dom här skorna. Jag vill ha dom nu! Helst till helgen. De absolut perfekta partyskorna. Och de svarta lack stilettklackarna som finns på Zara! Men dom här. Åh, sjukt snygga.

Dagens want



Typ världens snyggaste sovglasögon. Inte för att jag använder, men skulle börja använda dom här då de är i klass med inga andra!

Exited! and Super exited!

Wooow! Nu droppade det ner ett av de bästa mejlen i min inkorg. Åh vad jag ser fram emot detta och vad glad jag blev! Längtar som satan till februari. Ni får reda på mer inom snar framtid. Så länge, en ledtråd.

  

    

 

the swedish thing

NOOOOoooooOOooo! Lät det för en stund sen när min lillebror drog ner min porslinslampa från fönsterbrädan. Så nu kommer det behövas en tripp till Ikea! Jippiiie! Hittade även en stekpanna på hemsidan, sedan grejer att inreda storarummet med. Massa bra och behövliga saker. Även fast Ikea är jättebra och jag älskar att åka dit! Äta mat! Gratis frukost om man är medlem, sedan äter man lunch - köttbullemeny 16 spänn -, efter det tar man en fika - kaffe, bulle 5 kronor -. Inte dåligt alls! Aa iallafall, så blir det väldigt lätt att man faller i Ikea mönstret när det kommer till inredning. Om jag ska vara ärlig så består nog nästan alla möblerna här hemma i klass av Ikea. När jag kom med lite inredningstips förut fick jag tvärnit och mamma sa att det är faktist hennes hus. Ja, jag får helt enkelt vänta tills min egna lägenhet. Det kommer bli så kul! Längtar längtar längtar! Ikväll ska jag åka hem till Sofia och kolla handbollen och ha det gött. Ska klämma i mig några fler chokladmuffins som bakades häromdagen innan jag drar. Tjohej som sami säger. Ha det gatt!

The most beautiful colors chase the sun



Måste klippa mig! Bokar på måndag. Frisörstugan here we go ny frippa.

Elle galan 2011


Damer och herrar. Snyggast klädda Elin Kling!
Vilket inte förvånar mig.



Och nu till det mindre snygghetsfaktoristiska bjuder denna tjejen på till vänster.
Hur sjutton tänkte hon? Vågat ja men en flopp!

Kick it

Har sådär ont i händerna efter att ha varit ute och byggt snölyktor. När man kommer in i värmen är dom illröda och övergår från iskallt till pulserande varma, vilket är stadiet jag nått nu. Idag på jobbet stod jag och min chef och diskuterade varför man inte har spark längre. Ni vet en sådan som har två långa ståljärn och där det står en träformad stol på. Perfekt att ha iåkandes runt stan och platser nu i snön. Som tillexempel för mig, till tåget. Istället för att låsa fast sin cykel (vilket jag tycker är omöjligt med cykling såhär års) så låser man fast sin spark. Dock! Kom vi på att alla gator numera är grusade och funderade då på om det går att ta sig fram med spark. Lösningen lyder såhär! Man får skaffa en speciell gång för endast spark på alla gator. Så bli inte förvånade om ni ser någon sparka sig fram på stan, den kan komma att bli återfunnen.

Inspo







Vår!

Traino

Ska snart iväg för att träna med Sara, Dance äre! Gött kul och längesen. Har träningsvärk från gymmet igår men det blir väl som att falla tillbaka i gamla banor. Först ska jag förska hinna till max för att hämta ut mitt paket från CDON! Lite LP:s jaa! Här kommer en go låt. Gammal och bra! Folk ni behöver påminnas. Dj mujava, here it is.


Elin Kling collection




















En kollektion som bländar som sagt- bestående av nio plagg och två accesoarer. Jag kommer nog hugga tag i en av klänningarna och dom vita byxorna med trasig finish. Plus den vita väskan! Men jag får se. Långklännningen är ju en dröm! Hoppas inte på att priset faller på för hög summa, utan mer mot budget hållet som tidigare designers i samarbete med HM brukar ligga på. Såhär lyder beskrivingen av kollektionen:

"Kollektionen består av nio plagg och två accessoarer och är en modern, ljus och minimalistisk kollektion med bohemiska influenser. Uttrycket ”less is more” får en viktig innebörd. Resultatet är en stark och tydlig kollektion, silhuett och material är viktigare än dekoration. Detaljerna är genomtänkta och diskreta, som den ojämna kanten på den tvättade läderjackan, dold kedja framtill i en av klänningarnas halsringning, och den råa kanten på de vida byxorna. Balansen mellan det hårda, tuffa och skulpturala och det mjuka, draperade och feminina passar både H&M och Elin väldigt bra."




Den där Kling







Wow. Hon gör det igen. Denna gången i form av en helt perfekt kollektion. Får mig bara att tycka om henne ännu mer som designer och vi svenskar ska skatta sig extra lyckliga som smidigast får tillgång till kollektionen då den bara kommer släppas i Sverige. Aa det slår mig ordslös. Hon träffar rätt vid alla prickar gällande min smak! Längtar tills den släpps i butik. Kommer inte kunna hålla fingrarna i styr!

.



Dom kallar oss artister




Sitter och kollar på avsnitt av dom kallar oss artister. Ett sjukt bra program på ettan! Hittade inte detta avsnittet på SvtPlay så fick langa från youtube. Måste säga att Robyn är grym och fet cool. Kolla hennes kläder! Hon vinner lätt snyggast klädd på länge. Sitter och får rysningar av när hon kör denna versionen av "Show me love" i slutet. Jag har inte fått uppfattningen av att hon är btichig som någon sa till mig att hon är, tvärtom!

| |



Tar en paus och spelar tv-spel. Min syster har lånat hem sin pojkväns xbox så nu spelar vi hela tiden! Plus, beställde hem två LP:s från cdon igår. Väntar på att dom ska komma hem! Längtar!! Och så har Emelie gått och blivit sjuk så vem ska nu stämma min gitarr!? Och massa fika över till mig och sami blir det också. BLI FRISK!


Memory tells me that these times are worth working for



Vårkänslorna börjar komma nu, vilket känns lite konstigt... En vän började prata om ifall hon skulle ta med sig vårjackan då det kommer vara 11 grader när hon åker till london. En ilning av vår sköt igenom mig. Måste klippa mig snart!!! Helst imorgon om jag har tid. Slutar jobbet 4 och frisörskolan stänger klockan 6. Dom klipper för endast 100 kronor inklusive tvätt och styling. Det är eleverna som klipper och en vanlig toppning borde väl inte kunna leda till misslyckning.

Spring







Lite gott från HM. Men är inte imponerad av vårkollektionen. Dock vissa plagg som endast kommer komma ut i butik och inte online är grymma, men ändå - HM vår brukar imponera.

Samo


Världens bästa going

Singing and dancing

'

Har precis varit på uppdrag under studsmattan och samlat ihop allt damm. Två sekunder sedan är det ett nytt hav av dessa råttor. Varvar städmusiken med Absolute movie hits och slänger in en Fibes oh fibes ibland. På bilden ser ni en av de alla slushpauserna. (Töntvarning på strumporna som har åkt ner, men bjuder på den) Vet inte hur många brainfreeze jag har fått. En dag så fastnade en hela dagen så hjärnfunktionen var inte som den riktigt skulle.

PÅSMONSTRET!



Haha, var egentligen tänkt till min lillebror but he didn´t want it så jag fick slå¨till! Beware of the påsmonster!

RSS 2.0