Sunday




Efter att ha firat mors dag drog jag till majornas årliga loppis. Hittade snygga brillor som jag inte köpte, vilket jag inte vet varför? Efter det blev det häng i stan med ett styck sällskap, kaffe, glass och en världsatlas. Plus så fick jag mig en pianolektion! Låt - fur elise. Vi ses nästa vecka för ännu en lesson t!

Karl Lagerfeld

                           
Vunnen aktion på tradera! Ett grymt armband från HM:s samarbete med Karl Lagerfeld 2004.

Why does the soul hallucinate?



Kunde inte motstå kaffe till cake som mamma tog med hem från mormors kalas, som jag missa vilket inte var okej. (Kallar det cake för alltid nu efter din Bieber cake D). Så efter att ha fått en energikick börjar jag leda mot tröttheten. Kaffe brukar ha en motsatt verkan på mig oftast. Nu lyssnar jag på kära Selest. Imorgon bryter jag jobb med något annat! OCH! Jag orkar inte gå varenda dag i vad jag kallar "jobbkläder" (icke favorit kläderna). Längtar efter att exprimentera med nya outfits och kombinationer. Blir så himla rastlös av att göra samma sak hela tiden. Nu har jag en iver efter allt det där jag skulle göra, bli klar med allting.

Hm inspo Prada





Hm kör på inspiration Prada i fulla drag. Fast i kilklack-version. Dock kommer dom inte i närheten av Prada. Klacken är det bästa dem fått till.

Andy Hamm

Jag läste precis på Outta Sight att Andy kommer sluta i Local Natives, vilket är grymt tråkigt!!! Vad ska dom nu ha för basist? Vem kommer ersätta? Ja, det kommer inte bli detsamma iallafall. Jag är så glad att jag fick se en spelning med hela gänget förra året.


Carin Wester



Carin Wester utförsäljning! 26 - 27 maj 07.00-19.00. 28 maj 10.00-16.00. Krukmakargatan 29, Stockholm. T-bana Mariatorget. Om jag bara hade varit i Stockholm då!

Dr. M




Coola Dr. Martens. Du hittar dom på asos, dock helt slutsålda men har du turen att få plats med foten i storlek 36 är det möjligt!

The drums











Source: Google

Knows hos to work it. Grym stil och it-boys om jag får kalla dom det. Gör en google sökning - be inspired! Det här är väl en video som visar det mesta av dom i ett framförane. Tänk bara istället att trummisen hoppas runt med en tamburin och det är lite mer ös! Jag är så glad att jag har sett dom faktiskt. En upplevelse i sig, lite måste. Fick en lång och jobbig ögonkontakt med sångaren backstage på Way Out West förra året. Det var lite humoristiskt moment när jag tänker tillbaka.



Star wars get stylish


Source: The Rouge

Jag citerar: "Bad joke alert: May the fourth be with you this sunny morning because it’s World Star Wars Day today, a date geeks all over the planet have highlighted and triple underlined in their laminated diaries. And normally today would pass without much more than an embarrassing display of fandom at a convention and point-dexters messing their sensible slacks over Princess Leia’s funny looking bra.

That was until master illustrator John Woo swapped our favourite Star Wars characters’ lightsabers for lightweight jackets by dressing them in cooler, less other-worldly looks. Who’d have thought Jar Jar Binks could pull off Margiela with such aplomb, or that Bobba Fett rocks Supreme with such swagger? What’s more, if you fancy a souvenir of the day with a lot more street cred than a signed photo of Mark Hamill, you can buy a print from John’s Etsy shop, a vast improvement on the plastic tat and dog-eared trading cards that usually do the rounds."

Roligt inlägg från Ian Wright!


Spotted at Coachellla

                      
                       Kate Bosworth

                         

                      

                                          

                                              Source: asos blogs.

The sun smiles at me



Har super fina bilder från påskafton då solen lös sådär prefekt. Vädret i sig var underbart och vi hade långbord ute till sena kvällen i den fina kvällssolen. Ska ladda upp lite mer en dag! Tack brotha för att du står ut med mig, tur att du enjoy to fota.

När livet bjuder på goda ting



Har varit så himla sugen på färskprässad apelsinjuice så igår unnade jag mig själv och gjorde egen. Gott vare! Vi hade visst slängt den gamla goa juicepressen som varit med alla dessa år, hade tydligen brunnit upp eller liknande. Så jag fick rota fram någon annan som fungerade, men tyvärr inte höll måttet med den gamla. Rest in peace

Konfa



Fångade bara finklädda Samuel på min kusins konfiration som vi var på i lördags. Ska se om jag kan sno en från bror sen. MEN! Jag lyckades fånga lite dans från gudstjänsten. Och här kommer det. (Kunde inte ladda upp den längre versionen utan zoomningar och annat trams men här är ett litet smakprov)  Enjoy Linnea!

Nope. No video wanted to work. Får försöka en annan gång.
Pölse





Outfit


Jacka + skor mammas gamla, kjol weekday, tröja myrorna, väska whyred.

Darlings





Nya favoriter! Det här är vad som innehöll i paketet, plus ett läppstift som jag har tappat bort(!!!). Är väldigt ledsen för detta. Känner mig som självaste Maria Montazami och hennes läppstift mani. Lite så utan mitt läppstift... Ni ser det på tidigare bilder, färgen orange! Åh så snyggt! I love it. Det var kärlek vid första ögonblicket men nu är det gone, får hoppas att det dyker upp en vacker dag. Passade på att beställa då topshop hade free delivery world wide, eller om det bara var inom EU. MEN iallafall grymt!

Alva



Alltså nä. Jag orkar inte. Har precis möblerat om i rummet och det blev förjävla dåligt. Behöver något nytt! Vare sig det är en möblering eller kanske är det så att jag behöver eget på riktigt. På tal om T.A, så har jag i många år velat ha oldschool brädan med hans märke, Alva. Den är sååå grym! Nu ska jag se om ja hinner möblera tillbaka på 7 minuter för sedan börjar mello. Köste

Här inne hos mig





Ännu en vecka har strögat sig förbi! Nu - heeeelg. Härligt säger jag.

Finally





Vad jag har längtat och väntat! Äntligen! Sugna på att se vad det är i?

Outfit havet




Kjole bik bok, converse, väska whyred, solbrills cheap monday, topp hm vintage

Albin



Det här är så bra. Riktigt riktigt bra!

Fett eller bebis?



Fantastiskt!

HM showroom coming fall






Bilder från vanillascented. That fringed skirt...

Kortslutning -/ Beach time



Error. Blogg.se har legat nere hela helgen, men här kommer blogginlägget jag filade på igår. Jag och Malin hade varit vid havet hela dagen. Vi tog vagnen ut till saltholmen och första bästa färja därifrån. Så fort färjan stannade hoppade vi av vid närmsta ö. Det var supermysigt med vågor, en inhandlad icakasse med godheter, malin och värme. Jag har som mål att under sommaren ha besökt varenda ö det går att besöka med en färjetur från saltholmen och lite därtill. Det kommer jag lyckas lätt med! The sea makes me peaceful!

Mix



COVER


Detta är en fotografering ifrån Hasse Nielsen ur tidningen Cover.dk. Jag verkligen älskar färgkombon och detlajerna, kläderna. Stilen!

Saturday


JAAA! Kvällen är räddad. Om en liten stund erbjuder kanal 6 snygga Paul Walker och första filmen av Fast and the furious. Älskar de filmerna! Och jag som häromdagen sökte igenom hela programbiblioteket och telias videobutik  för jag ville peppa inför 5:an som har kommit ut nu. Vilken vi ska se nästa vecka! Åh nu ska jag götta ner mig riktigt ordentligt. Hoppas ni också har riktigt en go lördag, vi ses xx

Outfit


Hatt Bik Bok, jeansväst Monki, t-shirt Weekday, cykelbyxor Gina Tricot, converse, väska HM fashion against aids

STONE COLD FOX









Wow. Has been a little bit in love. Det här knockade mig rakt in i hjärtat - älskart. Vilka grymma plagg. Nu mitt herrskap, damer, herrar. Ska jag sätta fingrarna i symaskinen och oficiellt börja min sy-historia. Har hittat den perfekta tygaffären som jag flera gånger har gått förbi! Nästa gång ska jag gå in i den, och köpa fantastiska redskap.

P.A.P Accesories

                           

                           

                           






                          

                           



And although the descending arc was gone




Bilder: me. pic nr.1:monki magazine

Bananaz

                 
                 
Bikini HM

Nytt in




Beyond retro. Not loving the colour but loving the garmet.

(Förrgår)dagens outfit




Solbrillor & cheap monday, Jacka weekday vintage, t-shirt urban outfitters, tröja monki, väska hm fashion against aids, skor weekday. 

Cookin and dancin´





Igår pallrade jag mig mot utlandagatan för lite häng med Bella. Vi drog fram ett recept på arla appen och lagade en god pastarätt. Men dock så sen, då Isabella bestämde sig (mestadels hon ja) att vi skulle ha kyckling till. SÅ då blev maten ca 1 timme sen. Allt som allt innan hade det tagit endast en halvtimme att laga, men ska det va så ska det va. Det var dans och godis, musik och chitt chatt. En sen kväll för mig som skulle upp och jobba dagen efter. På bussen till centralstationen kände jag att, "gud vad skönt det vore/ska bli att bara kunna ta spårvagnen hem till sig. Några minuter bort". Istället för pendel och gångavstånd. Det ska bli goa tider när man bor i Göteborg!

Fashion against aids #2







                     



Beställning av fashion against aids kollektionen. Om jag ska vara ärlig impade den inte på mig stort, förutom dessa tre delarna. Hm paketet kom igår! Och jag är supernöjd! Hade velat ha påsen i gult men den vita är också grym. Jag ÄLSKAR clutchen. Kommer använda den nästan lite för ofta känns det som.

Perfection


Zara

De här hade jag kunnat gå runt i nästan varje dag. Tusen klädkombinationer kommer upp i mitt huvud.


Valborg





Det drogs in mot Göteborg med inga direkta planer. Första tanken var att sätta oss någon stans och götta, men när vi kom upp mot kungsportsplatsen drogs blickarna mot biografen och vi tänkte: bio? Så det blev det. Vi trampande in 21.03 och trodde att vi precis missat nio bion, men icke! Reklamen innan var och är längre än jag trodde, cirka tio minuter. Så det är bra att veta till andra gånger! Water for elephants blev det och den var bra! Jag har aldrig sett Robert Pattinsson i ett snyggare skick. Grymt skådespeleri måste jag medge, handlingen blev lite trög ibland men det var en bra film! Ser ut som att jag är en tre-meters-jätte och resten små dvärgar på bilden. Jag skyller på skorna- eller fotografen Helle. Ser lite halvt lost ut. Ny måndag imorgon, ny vecka, mer jobb, 8-18. Nu hoppar jag i säng.  



Dagens outfit




Jacka & tröja myrorna, Cape & armband hm, Klänning weekday, Skor scorett, Väska lindex.


Je voudrais




Zara

Älskaar kompinationen!

Sunny sunday



Sitter nu och tar de lite lungt. Har städat inne och resten av Ingaredarna ute. Vårstädning idag! Medans dom äter korv och dricker festis gör jag mig iordning för en tur till göteborg. Synd ändå att jag missar traditionen. Men nu! Göteborg! See ya

RSS 2.0