Kanin Kanin.

Idag så började vi klockan 12.05.  Egentligen blir jag segare på dagen när jag får sova ut som på helgerna. Istället för när vi börjar klockan 8 och jag går upp tidigt. Det är för att jag tar väldigt lång tid på mig att piggna till. Första lektionen vi hade var engelska och jag skulle göra prov. Det gick bra. Jag och Evelina fick sitta uppe utanför vid lärarnas kontor och göra provet. Själva läraren var inne på sitt kontor medans vi satt utanför utom räckvidd för att han skulle kunna se oss. Så det var ju inte så smart tänkt av honom. Inte för att vi tog tillfället i akt men ändå. Om det hade varit några andra. Sen efter egnelskan gick vi och tittade på teater 3:ornas genrep inför föreställningen "Kanin Kanin". Jag tycker att den var som bäst i slutet. Den handla om en familj som inte hade så mycket pengar. I familjen fanns det två tvillingsyskon om jag förstod det rätt och heter Kanin och Kanin. De heter även Kanin i efternamn, därav titelns namn. Dom var besatta av utomjoringar och astronomi. Dom var övertygade om att de kom från yttre rymden och att deras vänner en dag skulle komma och hämta dom. Men det handlade om massa andra saker också. Någon dag i veckan ska jag berätta om tyskland. Ha det, Isabel.

JAG HATAR DET!

NEJ NEJ NEJ.  Dumma mig! Jag hatar när nagot sant här händer. Jag skulle ta bort en bild pa kameran men sa rakade jag saklart ta bort alla. Scheiße! Jag far sa ont i magen när det blir sahär. Jaja, far ta maassa bilder nästa gang. det maste jag! Jag far väll ta kort pa vägen hem. Lite naturbilder eller nagot sa att jag har lite kort med mig.

Dans.

Vi kom precis hem för en liten stund sen. Jag och Leddi har vart pa hennes dans. Den är för lite yngre men det var roligt ända. Laetitia är sa duktig tycker läraren sa hon far alltid leda sa ska dom andra härma. Sen i slutet sa streachade vi jättemycket. Det var verkligen en jättebra streach. Läraren gick och tryckte sa att man kom längre ner. Jag tycker det är sa bra! Imorgon sa gar bilen klockan 3 pa morgonen fran huset och vi är vid färjan cirka 3,5 timme senare. Vid färjan sa äter vi frukost. Jag kommer nog sova mestadels innan det är dags för frukost. Jag skulle egentligen ha tagit kort pa dreas hus men jag kom inte pa att jag skulle ta innan det blev mörkt. Det kanske är ljut imon bitti men det tvivlar jag pa. Ps. jag har bara tva kapitel kvar pa "När jag hör din röst" (den andra boken av twilight-böckerna) och den är sa bra! Ska börja med den tredje direkt när jag kommer hem. Men jag vill inte läsa klart dom för snabbt heller. Hoppas ni har haft en bra dag. Puss Isabel.

Lillebror.Jag saknar verkligen den här sötnosen mycket. Ska pussa honom hela dagen sen när jag kommer hem.
Undra om han har växt mycket? För han växer väldigt snabbt. Puss, Isabel.

Resan.

Hej. Hur mar ni? Jag mar bra. Det blev ju ingen resa hem i mandags pagrund av att min biljett krangla. Plus att alla flyg fran Berlin där jag skulle ha mellanlandat var försenade och de flesta hade inte kunnat lyfta. Jag tror att detta berodde pa snöoväder. Jag hade alternativet att aka pa mandagen och övernatta i Berlin men det hade jag inte velat göra ensam. Jag kunde ocksa ha akt idagmed flyg. Fast jag valde att aka imorgon istället för da ska Laetitias föräldrar till Sverige och aka skidor. Sa dom släpper av mig pa vägen. Bra va? Jag sparar ocksa pengarna fran flygresan hem. Snart sa ska jag fika med  Dorotea och Laura (L:s mamma och syster).

Ha det bra, puss Isabel.

Tjosvej.

Nixpix. Idag blev det inget flygande. Men istället stannar jag tva dagar till i tyskland och aker med L:s föräldrar i bilen pa onsdag när dom ska till sverige. Mer detaljer kommer sen.

Goten tag, Isabel.

Hallo.

För en liten stund sen sa var vi och tittade pa Janis när han spelade handboll. Dom vann med 38 ngt.Jag fattar inte hur handbollsspelare kan hoppa sa högt. Det skulle jag med vilja. Efter matchen sa väntade vi lite sa att Laetitia kunde säga hej. Man brukar ju dricka vatten efter träning och match etc. Men gissa vad Janis drack... joo, öl. Det är ju konstigt? Jag blev förvanad iallafall. Jag har ocksa lärt mig ett till ord pa tyska, schullegung (förlat). Poäng till mig haha.

Pölse, Isabel.

Snöö.

Hej. Här i tyskland snöar det massa. Idag sa var L hos läkaren en kortis för halsen. Senare idag sa ska vi till Asia-mannen och äta. Efter det kanske vi tar en sväng pa stan. Ikväll sa ska vi bort till Laetitias kompis Linda. Vi ska göra dipp och grönskaer och kolla film. Igar sa var jag med i skolan. det är inte alls som i Sverig utan mycket striktare. Pa ett sätt kan det vara skönt att ha det lite striktare förda gör man verkligen läxan och sa. Men tex om man kommer för sent sa farman inte komma in pa lekionen utan vänta utanför. Hon gar pa tre olika skolor, sa man far ga emellan dom pa rasterna. En sak som är rolig är att alla har rast samtidigt förutom pa haltimgmarna. Igar sa följde jag även med pa balletten. Det var  faktist roligt om man jämför med den vi har i skolan. Läraren var mycket bra och hon hjälpte till och med mig. Det trodde jag inte att hon skulle göra för jag var ju bara där för skojs skull. En sak var pinsam. Vi var tvugna att ha pa oss trikaer. Det var sa jobbigt pinsamt! Fast alla hade ju det sa det hade varit konstigt om jag inte hade haft det.

Grattis pa födelsedagen mami!

Tchuss, Isabel.

Tyskland.

Nu är jag framme. Eller igar rättare sagt. Resan gick bra och sa. Det enda som var lite läskigt var när jag akte det sista flyget och vi skulle landa sa slirade hjulen för att det var sa mycket vatten pa marken. Vadret här är fint.  Jag har känt mig som VIP under hela resan. Tex när man hämtas av bussen fran flyget sa fick jag sitta där framme vid ett säte brevid där chauffören är. Idag sa ska jag följa med Laetitia till gympan. Sen ska vi hem och göra pizza. Skriver mer sen när jag kommer hem. Nu blir det bara korta inlägg. Nu maste vi skynda oss.Trevligt lov! Isabel.

Söndag.

Idag så har jag vart på dop. Samuel döptes. Han var väldigt söt i klänningen. Under själva dopet i mitten någon gång så somnade han. Och sen när prästen tog upp honom och hällde vatten på han huvud så börja han grina lite. Han gjorde verkligen massa grimarser när prästen höll upp honom. För en stund sen så kollade jag på säsongspreimären av one tree hill och gossip girl. Gossip girl är så himla bra, jag älskar det!  Innan tv-tittandet så åt jag grillat som pappa hade gjort. Han grillade ute och det smakade verkligen sommar. Jag längtar till sommaren så jäkla mycket. På tisdag åker jag. Innan dess så måste jag växla pengar, packa klart och så. Jag tittade lite på mitt pass häromdan och vill ni veta en sak som är sjuk. Jag har vuxit tjugo centimeter sen 2005!  Fast det kanske inte är så mycket ändå. För det har ju gått fyra år nu.

Ha det, Isabel.

Hej.

Jag har fixat lite med bloggen. Vet inte om jag blev nöjd. Ska ta och ändra imon så att det verkligen blir bra. men det är så himla jobbigt att fixa med inställningar och så. Ush, kan inte någon som är bra på det göra det åt mig, haha. Imon ska jag antingen klippa mig imon eller åka till stan. Behöver göra både och men jag kan bara göra en sak. Nu ska jag kolla klart det sista på Let´s Dance. Ha det, pölse.

LOOV!

Idag så slutade vi lite tidigare för våran lärare som vi skulle haft på sista lekionen hade sagt till musik att deras lektioner för resten av dagen var inställda med honom. Då antog vi så klart att det gällde oss med så vi gick hem haha. Visst känner man sig lite skyldig, men hellre gå hem än vänta en timme på en lektion som kanske inte ens ska vara. Jag har verkligen längat efter detta lovet! Tyskland, dop, bio... det är massa roliga saker jag ska göra. Nu så skulle jag egentligen skicka in mitt CV till lite olika företag men word funkar ej så då kan jag inte fixa det. Jag får istället åka hem till mormor en dag och skicka.

Trevlig helg, Isabel.

2 days.

Jag lääängtar såå. Brööl vill verkligen ha lov nu. Det är bara en dag kvar! Ska bli såå skönt. Och jag måste fixa det här med headern nu. Programmet som jag prata om fungerar ej. Så om ni har några tips let me know. Idag hade vi inte redovisning på danshälsan som vi egentligen skule haft. Det var bra. Istället hade vi en vikarie och dansade lite och tittade på dansklipp. Idag gick det dåligt på diagonalen och Micheal Jackson övningen. Det var för att nästan alla i klassen satt och titta på. Det är så jobbigt när man blir iaktagen! Nu ska jag bara dega framför teven hela kvällen. Så hoppas det går något bra!  Ha det, Tchuss.Från en annan lektion. Diagonalen.


Micheal Jackson. Jag kunde inte ha på min blixt för jag var rädd att läraren skulle bli arg haha.


Här gör vi spindeljage. När man blir tagen så ska man göra armhävningar
eller liknande. Kolla i bakrunden vad rädd Hellan ser ut!
Jag tror det var för att G svoshade förbi henne precis. Höhö.

RSS 2.0