Här kommer lite bilder från i torsdags.


Detta hade jag på mig.


Vi satt på raden under den vi sitter på bilden.
Hanna på bussen hem. Vi hade våra tankar om hur man kunde göra om bussen till en partybuss med kareoke och diskokula. Haha. Och så skrattade vi hela vägen hem för något  som var med i operan. Vi kunde knappt hålla oss under själva operan så kul va det. Jag kan säga att dom upprepade detta ordet flera gånger under akten. Det var det som gjorde det så roligt.

Operan.

Hej. La bohéme var bra tycker jag. Fast i början var den väldigt seg när dom befinner sig på samma scen i typ 20 min. Hela operan bestod av fyra scener. Det enda jobbiga var att man var tvungen att läsa texten ovanför scenen för att hänga med. Men när mjaggjorde det så missade jag så mycket av vad som hänt. Så det var lite knepigt. Vi satt på andra balkong, 1:a raden. Det var faktist rätt så bra platser. Men om man ville se bra och samtidigt sitta bekvämt och lutad opå ryggstödet så gick det inte. Utan om man ville se så var man tvungen att luta sig lite framåt. Innan operan så gick vi på rundvandring. Det var väldigt roligt! Då insåg jag verkligen hur stort det var. Dom har en avdelning för kostym, en för scenbygge och rekvisita och en avdelning där man repeterar m.m. Det var verkligen roligt att se allting. I slutet av rundturen så gick vi till de högsta parketterna. Shit vad jag var rädd att ramla ner. Det var en jätteliten gång som vi gick på mellan sittplatser och räcke. Räcket nådde mig till midjan ungefär så ni kan fatta hur läskigt det var om man är höjdrädd. Jag har nog börjat bli mer och mer höjdrädd. Men ändå så åker jag alltid hörjdskräcken. Så jag är nog lite mittemellan. Höjdrädd eller inte höjdrädd? Ja, operan var iallafall en upplevelse som alla borde göra. Opera är något som man antingen älskar vid första ögonkast eller lär sig  att tycka om det. Jag är ingen person som älskar det, men jag skulle nog kunna lära mig att uppskatta det.

Efter 40 min eller så in på föreställningen så drogs draperierna upp och skådespelarna började buga sig. Jag och Helena kollade samtidigt på varandra. Det kunde ju inte vara slut? Efter två scener bara liksom. Men sen såg vi att folk lämnade sina jackor och saker så då förstod vi att det var paus. För vi trodde att det skulle vara det innan den började men när skådeselarna bugade sig så blev vi lite osäkra. Sen när pausen var slut och vi satte oss på våra platser igen så tänkte jag tanken "Tänk om man skulle tappa en stor vattenballong på dom där nere!". Då sa H shit jag tänkte precis samma sak och skulle precis säga det. Och sen efter det sa jag något som hon tänkte igen. Det är så himla konstigt när sånt händer. Tankeläsning haha. Nu ska jag plugga naturkunskap och äta. Ha en trevlig helg! 


Sommar.

Jag längtar efter sommaren jättejättemycket! Tänk vad skönt med sommarlov och slippa ta på sig jacka,halsduk, kängor osv. Ja det ska bli jättehärligt. Det är ju bara ett halvår kvar ungefär, haha. Men vårterminen brukar gå mycket snabbare än höst. Och jag tycker att höstterminen har gått rätt snabbt så det går nog supersnabbt. Jag börjar fixa lite med header nu. Men det är så himla svårt. Delvis svårt för att jag inte har någon direkt bra bild eller program. Fast jag har börjar leta lite efter program på internet och hittade ett som var rätt så bra. Det heter http://pixlr.com/editor/?loc=sv. Jag är säker på att det finns mycket bättre så det här får gå tills vidare.
EOS.

Jag tittade igenom lite bilder för ett tag sen och hittade dessa fina bilderna. Här har ni några. Jag skrattar så jag dör varje gång haha.


Afrikansk dans. (Jag är i mitten, rosa)


Haha kolla bara på Amandas hand tex.


Shit asså. När vi zoomade denna bilden gapflabbade vi som galningar.
Verkligen alla ser knäppa ut. Ingen av oss gör ju likadant heller. Haha.

Måndag.

Gordmogon. Idag har vi sovmorgon till klockan 1. Sen har vi information om valen i 3:an och efter det slutar vi tror jag. Så det är en ganska slapp dag. Men vi kanske har dans efter, jag vet inte. Ha det.

Yes man.

Jag har hört väldigt mycket bra om den här filmen från Helena och Hanna. Så jag ska nog ta och se den. Den verkar väldigt rolig och så. Någon mer som vill se den?Hahahahahaaha.

Sommar 2009.

Shiiit vad jag längtar efter sommaren. Ni kan bara ana! Sommarlov som betyder ledighet. Värme och bad. Jag har redan planer som jag ska göra och det kommer bli bäst. Tänk att vi bara har två sommarlov kvar innan vi slutar skolan. Man känner sig så vuxen. För om två år ska vi ut och jobba. Jag kan inte riktigt förstå det. Det känns så orealistiskt. Jag kommer ihåg när man började högstadiet och det kändes som en evighet tills gymnasiet och studenten. Men men, får njuta av loven så mycket som möjligt. På tal om sommaren så finns det en sak som jag verkligen ska köpa mig tills sommaren. Gladiatorsandaler. Jag hade hittat ett par förra sommaren men det gick blev aldrig av och nu säljs inte dom skorna längre. Här är dom jag tänkte mig förra året. Men jag tror nog jag vill ha ett par som går lite längre upp på foten och som har mer material mitt på foten. Plus att dom ska vara svarta. Jag vet inte om ni förstår men om jag hittar ett par som liknar beskrivningen lägger jag upp en bild. Det är ju ganska långt kvar till sommaren så jag hoppas verkligen jag hittar ett par. Trevlig helg, Isabel.
Helg.

Nu har skolan satt igång och det är verklige super jobbigt att ta sig upp på morgonen. Men nu är det helg så då blir det långa sovmorgonar.  Idag ska jag leta flygbiljett och börja plugga inför provet. Får hoppas att jag hittar någon billig.

Trevlig helg, Isabel.

Grammisgalan.

Kollade precis på Grammis galan och jag hann bara se vem som vann årets bästa låt. De nominerade var:

DO YOU LOVE ME - AMANDA JENSEN
JENNIE LET ME LOVE YOU - E.M.D
LONGING FOR LULLABIES - KLEERUP FEAT.TITIYO
JAG ÄR EN VAMPYR - MARKUS KRUNEGÅRD
MÅNDAGSBARN - VERONICA MAGGIO

Och kan ni gissa vem som vann. Jag hade helt klart hoppats på någon annan. Vem som helst av dom nästan. Vinnaren är inte direkt min typ av musikstil. Ja, lika bra jag säger det haha. Vinnaren av årets bästa låt var...E.M.D med Jennie let me love you. Så, vad säger ni. Vann rätt låt?

Imorgon börjar skolan. Jag är inte det minsta road. Men som tur är så har vi lite sovmorgon till 8.40 istället för 8.00. Tro mig de där minuterna gör stor skillnad. Hoppas att det inte ligger dans på schemat för jag har inte rört mig på hela lovet typ. Så min kondition är inte på topp. Fast jag tror att vi bara har danshälsa och det är slappt. Bara inte våran lärare har fått för sig något galet. Som att vi ska ha styrketräning och en rejäl start nu när skolan är igång igen. Jaja, vi får hoppas på et bästa. Jag har verkligen längtat och tjatat om att åka skidor. Så idag om två veckor blir det av att åka med mina syskon och pappa. Jag får lära syskonen för dom har aldrig åkt innan, men det blir nog roligt. Så det ser jag verkligen fram emot. Njut nu av de sista timmarna innan skolan kryper på en. Sov gott, Isabel.

Godmorgon.

Idag vaknade jag av byggarbetaren som borrade och bankade på badrumsväggen intill mitt rum. Vi håller på att renovera badrummet och idag dras vatten och det monteras ihop lite möbler. Ni kan bara ana hur skönt det blir att ha två badrum sen. Nu när vi har fått samsas om ett. Snart ska jag ut och sanda trappan med mamma. Det är våran tur på gatan. Ha en bra dag. Isabel

Brr.

De senaste dagarna har verkligen varit iskalla. Men nu börjar det bli varmare som tur är och ikväll kom det faktist rätt så mycket snö. Men i oturens namn var det blötsnö. Så när jag och min lillebror var påväg ut för att ha snöbollskrig var det mest slask ute. Fast vi tog och åkte några gånger i backen med pulkan. Det är alltid lika roligt med pulka. Sen så tävlade vi lite vem som kunde glida längst på snön (slasken i det här fallet) när man tar sats. När vi frös och mina skor hade läkt in som tusan så vi gick in och drack varm oboy och kollade på film. Samuel hade också precis badat så hans hår stod åt alla håll. Han är så söt!Godmorgon.

Idag när jag  vakna gick jag och tittade om Samuel hade vaknat. Det hade han inte. Men han hade vridit och rullat sig så han låg istället på tvären. Alltså med huvudet mot långsidan. Han är redan nu två månader. Tänk vad tiden går snabbt. Många som träffar honom säger att han är väldigt vaken för sin ålder och det stämmer nog. Han är väldigt pratglad och vaken i blicken. Det är så underbart när han skrattar eller småler. Och han har växt 5 cm och gått upp några hekton eller nåt kilo. Jag är osäker. Men snart ska jag till mormor och äta pizza så får ta och göra iordning mig.  / Isabel


RSS 2.0