Med andra ord.

Vi har precis spelat spelet "med andra ord". Det är så himla roligt och det blir alltid skratt i mängder. Man tröttnar verkligen aldrig på det här spelet. Maste spela det snart igen med massor av personer. Vilka vill spela? Här är några av sakerna som vi sa när man ska gissa.

På dessa blev det rätt svar och på första försöket:
"Det som finns precis ovanför smalbenet." - lårkaka. Jag fattar inte hur det var det första som kom upp i deras huvud för det som sitter precis ovanför smalbenet är ju knäskålen.
"Ett djur som blir rött när man kokar det och det sitter typ såhär (och så gör han världens roligaste pose)." Man brukar jämföra dom med män" - rätt svar, kräfta.

Inte så rätt svar:
"Ett djur som säger: aah jag orkar inte jag måste se på tv." - Hahaha kommer inte håg vad som var rätt, kanske latmask. Haha.
"Han e ond" - Kannibal
"Han va på en ö där han levde själv och han e död nu. Dom har gjort ett program om det." - SALTKRÅKAN?
"Ett annat ord för smuts." - Sand, jord?
"Han flyger bort till landet ingenstans med massa barn" - Öh Toystory?

Såå kul! Köp det! Snart så börjar finalen av Robinson så vi ska plocka fram godiset och jordgubbar med glass. Mumsfillibaba. Ha det bra puss Isabel.


Samuel.Jag blev så glad och förvånad igår när jag kom hem. Innan jag går hemifrån så vinkar jag till Samuel och när jag kom hem så vinkade han till mig. Han har lärt sig att vinka! Jag är stolt. Det är ofattbart hur snabbt han lär sig. Han är ju bara ett halvår.

Chai latté.

Idag på rasten så gick jag och Eve och satte os på Espresso House. Chai latté är så himla gott. På torsdag så ska vi ha gjort en egen övning till dansen. Jag har Tondue med förflyttning och jag har inte ens valt låt än. Någon som har något låttips? Snart börjar DH. Ha det så bra. Isabel

V Å R!lillebror :)Hej min skateboard har fått för sig att åka snett utan att man vill det. Någon som vet hur man lagar den?
Isabel

Onsdag.

Nu är det tredje gången på inte så många dagar som jag har gått hem från tåget. Det är så jobbigt. Okej bara 2 kilometer men problemet är att man kan varenda bit av sträckan. Jag tycker det är riktigt snyggt med grafiti. Missade större delen av tåget där det var mest men en bit fick jag med. När jag kom hem så tog jag plockade jag ihop lite att äta och sen satte jag på en film, SATC. Början av filmen är helt klart bäst. Jag somnade efter typ 40 minuter och sov i hela en och en halv timme. Inte bra! För nu kommer jag vara seg hela dagen och somna sent. Tur att vi har sovmorgon imon!

Ha det. Pölse Isabel.

Trash your denim jeans.

De flesta undrar hur man kan göra sina jeans trasiga lika snyggt som dom man köper i affären. Jag kollade lite på JC:s sida och de visar hur man gör. De har även ett erbjudande att om man köper ett par crocker jeans så kan man få dom trashade/customized. Här är en film hur dom gör det i affären. Jag var ganska förvånad att dom använder ett rivjärn för det kan man ju göra hemma. Men slippapper visste jag + slipmaskin fast det har man ju inte hemma liksom.

http://www.jc.se/sv/Startsidemoduler/Denimkampanj/Undermeny/visningsfilm/


http://www.jc.se/sv/Startsidemoduler/Upplaggning_ny/

Ha det, Isabel.


Valborg.Vi var hos någon snubbe som Sara känner. Vi tog med oss tio trisslotter som present så hoppas att han vann! Han hade jättemånga djur som kackelackor(!), ormar och ödlor. Ush! Jag har faktist lite ormfobi. Sen på kvällen så sprang han ut med den största ormen och den var typ 5 centimeter ifrån mig. Shit vad jag skrek. Patte och n¨åra sprang fram för att klappa den men inte jag! Vissa var mer intresserade än andra så att säga. Sen så slängde han runt med ormen och tappade den så bet ormen han genom t-shirten. Men inte så hårt så det gick hål eller så. Han hade även sagt att den var jättesnäll och nästan aldrig bits. Men inte konstigt att ormen gjorde det för den måste ha varit jätterädd.
Precis när vi kom så åkte vi igen och tillbaka senare för vi tänkte att det nog hade kommit lite fler då. Men det var inte så stor förändring. Senare så åkte vi iväg med cyklarna och då hade vi det roligare än vi hade haft på hela kvällen.


Ha det toppen :) Isabel.

Playan och sen vidare.


Vi drog ner till playan och spelade lite volleyboll och myste i solen.


Sen tog vi tåget hem till Jacob.


Jag och Erika gick på upptäcksfärd så då blev det några såna här bilder, zoomen var på. ^^


Max.


Sara som vi träffa för första gången sen hon flyttade till kina.
Frans.

Trevligt vare! ;D Isabel.

RSS 2.0