New years eve


Beyond retro

Left for the lights always in season

Ännu en Beirut morgon. Igår efter att alla besökare gått på jobbet, tog jag och satte på Beirut på högsta nivå. Allt blev mycket roligare! Trött och glad dansade jag och sjöng medans bord torkades och disk plockades. Försökte få med Sara i lite pardans, men hon var icke på. Sedan när jag kom hem blev det ännu mer dans. Var lycklig för att jag lyckats laga blixtlåset på mina shorts som en baggis. Slänger upp en bild sen. Inspererande danssteg från Napoleon övade jag, så nu jädrar kommer det bli findans på dansgolvet ikväll!


Butterfly

En liten kompis flyttade in i mitt rum. Vårat hus är ett vinterboende för fjärilar visst. Den fick bo i garberoben.

Relax

Sitter och funderar på vad det va jag tänkte skriva, fick snilleblixt förut men har ju minne som en guldfisk. Sitter iallafall och lyssnar på Local Natives, kollar på deras hemsida och turné datum. Australien mellan den 4:e - 12:e och samtidigt slå två flugor i en smäll... Drömma är alltid något som går! Utan drömmar inga mål. Imon är det julafton vilket inte alls känns som julafton. Mina enda julkänslor för i år var någon gång i juni av en konstig anledning och när den första snön föll. Jag som brukar ha från första december till tjugofjärde. Wow, hittade nu en sida som innehöll massa remixer av L.N låtar. Spara till en go dag. OCH nu även jättemånga bra videos. Massa som jag inte sett. Då jag ofta söker på youtube (älska youtube det är bäst). Brukar bläddra lite mellan de sidor jag har uppe när jag skriver så kommer ofta upp nya grejer i huvudet. Har nu även skaffat gymkort så här ska det tränas muskler för att jag ska kunna bli fetast på att surfa. Det är faktiskt min enda tanke med varför jag ska träna. Siktar högt!
HihihTake off all of your clothes and climb

Startade dagen med att titta på The Beatles Help. Hel härlig bra. En av de filmer som jag lånade på biblioteket. Thank you, för dessa bibliotek! Efter städning och te drickande, efter sjungit med i Zach Condons ljuva stämmor dansar jag nu till La Roux rytmer. Ska snart ta mig till göteborg på jakt efter de sista julklapparna. Då jag hällde ut allt ur min väska såg jag att den hade ett extra gott innehåll. Här får ni en bild


At work

Har just nu fikat lite för många gånger, städat sådant som man inte brukar städa och nu kom precis Louise in med nya trasor, då dom gamla luktade fy skam. Snart är det jul, tiden går för fort. Har ännu inte fått in den rätta julkänslan som alltid brukar komma i början av december. Jul-mania skivan på jobbet hjälper inte heller för den delen! Tänk er alla klassiska julsånger i techno remixer, plus lite till - helt galna! Har en låååång lista som ska avbockas innan året är det tänkt. Vilket jag ska lyckas med! Hoppas på att kunna dra hem till Sofia ikväll och mysa.. men hon har glömt sina nycklisar långa mil härifrån. Men det löser sig! Star-wars here we come!


Mål

Sitter och fyller i en ansökan som aldrig vill bli klar, 77% done står det nu. Även fast det behöver finslipas på många delar. Har just nu skrivit ut vikariepapper som ska skickas in. Vilket känns skönt! Lite senare idag ska jag åka och jobba, sen ikväll följa med en kompis till en avskedsfest. Har lite panik över att alla julkappar inte har blivit inhandlande med tanke på att det är späckat schema alla dagar framåt. Måste nog sätta mig och göra en to-do-list. Och dricka te!

LipsDen här röda nyansen har jag varit på jakt efter ett långt tag nu. Har ett alternativ från Stockholm of sweden men hittar inte den exakta perfekta nyansen som jag provade för månader sedan. Skulle ha köpt det direkt! Jag har även funderat på mer oranget alternativ som är skitsnyggt till sommarbrun hud. Sedan så är det detta mörka alternativet som jag tycker är ascoolt. Ett exemplar är Rebecca från Rebecca och Fiona som ser svincool ut i det. Frågan är bara om jag skulle passa i det. Nytt läppstift ska det bli snart iallfall, inom snarast!

MomentsSaknar den dagen då vi åt asgoda hamburgare från tiki baren på playan. Solen sken, vi bada och njöt. Sedan gick vi hem till angan och drack iste, inte alls dumt!

Längtan


Såhär skulle jag vilja se ut just nu.

Kanske på en fet festival i Californien eller bara att strosa runt i. Kan det inte bli mellandagsrea nu! Snälla tomten, gör så att detta blir några utav plaggen på rean.

Wishes

Har nu en lång lista som aldrig tar slut på skivor jag önskar att jag hade i min hand. Radiohead, Sigur Ros, Bon Iver, José Gonzalez, Mew... Aa den bara fortsätter. Idag efter en fika med jag vet inte hur många muffins köp åkte jag en sväng förbi Bengans och fick inhandlat iallafall två skivor på denna långa önskelista. Tror jag omedvetet, som nu har blivit medvetet köper på mig ett lager inför USA. Jag hittar också bara kläder som jag vill använda till sommaren i butikerna. Långkjolar, leopardleggings (mycket leopard!) och magtröjor. Har en hel drös va outfits i huvudet. Men det är ganska skönt med vinter och det får nog vara det ett tag till. Även fast jag längtar lite till våren...

Vs


Whyred 1129:- / Bik Bok 99:-

Detta super coola halsband från whyred är det idag 20% rabatt på i deras julkalender. Men åh så dyrt ändå. Detta halsband från Bik Bok är då ett utmärkt alternativ till ett snällare pris. Annars, varför inte ta och försöka göra ett eget?


Snöfallet 2009


 In action

Minns ni förra året när det var så sjukt mycket snö och minus 20!? Då var vi iallafall tvugna att skotta ner all snön från garagetaket så att det inte skulle börja svikta. Sedan blev det en asstor hög, både på baksidan och denna på framsidan, som vi hoppade i. Fett kul va de!

Birthday girl!

Hittils har min födelsedag varit toppen. Vaknar av "ja må hon leva.." sedan någon timme senare av sami som har vaknat och också vill ge mig en present. Då han redan igår hade varit överlycklig och sprungit med ett paket i handen till mig och sagt "grattis! bell, öppna." Då jag fick förklara att jag fyller år imorgon vilket var lite svårt att förstå. "Bara en", säger han! Haha för söt! Det blev massa mackor i form av vörtbröd på morgonen som det räcker att bara ha smör till då brödet ersätter allt pålägg, ett av det godaste som finns. Jag satte mig vid tv:n för att hyra napoleon dynamite enligt magkänslan men som inte fanns på boxen... då såg jag att Inception hade kommit ut som hyrfilm. Vilken egentligen jag borde ha sett på bio eftersom att den är en ren bio-film. Nu har jag sett den och ja den levde upp till förväntningarna om inte mer! Ännu en otrolig film med Leonardo. Efter att ha dansat bort mig till Beirut sitter jag nu här i väntan på att ungen ska bli varm för ännu en pommefritte middag i all ära och har kvar samma ljuva musik i högtalarna. Sjungandes till Elephant guns även om svullnaden på min hals kan riskeras att bli så stor att stämbanden slutar fungera. Ikväll ska jag ut och äta middag med några av de härligaste tjejerna! Det är synd att man har kommit upp i åldern då jobb och flytt med mil emellan inte går att korsas för att samla alla på en och samla plats. Här får ni en fantastisk musiker och hans band i en fantastisk simpel video, bjuder jag er på samma glädje jag sitter med i magen och leende . ger mig feel good känsla till tusen, varje dag blir lite bättre på något sätt. Hoppas ni också förstår vad jag menar!


Daniel Adams-RayNågot som fortfarande svider lite i själen att vi missade förra veckan!

RSS 2.0