In order off a.
KAN INTE bestämma mig vilka jag ska ha! Hjääälp!?

Konk
peace and love -10. helt grymt.
live versionerna är alltid bättre

Monki autumn-/10


                      

   
                     
MONKI HAR alltid något och man går nästan aldrig därifrån utan en färgglad, genomskinlig påse eller en vilja att ha just det plagget. Utav det som jag har plockat, även hos andra kedjor så är det väldigt mycket svart som syns. Iallafall av de saker som jag tycker är snyggt. Det transparanta kommer hålla i sig och även långklänningen - me liké. Hösttecken har faktiskt börjat visa sig ångerfyllt nog. Vi är ju mitt i sommaren! Nu vill jag inte ge er samma ånger och sorg som jag har... men har ni tänkt på att det är mörkare ute nu. Samtidigt som jag absolut inte vill släppa sommaren än så har hösten sina sidor. En mysig fika med en mysig kompis en mysig höstdag. Fast sommaren är inte slut än! Försöker nästan intala mig det nu när hösten har börjat komma i tankarna.

Peace out!

New in


jeansväst 200:- carlings, linne 60:- weekday

big fish little fish cardboardboxHaha, underhållning som vi höll på med under spanienresan -09. Engelsmännen var som galna och höll på från tidig morgon i poolen till sena kvällen vid scenen. Sedan under resan till turkiet som vi gjorde i år så hörde jag från hotellrummet mitt uppe i melonskärande att den framfördes på nedervåningen. Så jag högg kniven i melonen, sprang ut till tjejerna på balkongen och försökte förklara genom att skrika "big fish little fish" och dansa! Tur att jag har gått runt och sjöngt på den i ett år och att emme förstod vad jag menade. Vi sprang ner och satte oss vid scenen för att skratta sönder och göra de uppfinningsrika stegen till ett nummer liknande ovan. Det nästan ännu roligare är att det finns flera versioner av den upplaga på youtube och av någon anledning så är det alltid med en tjockis som verkar ha massa överskottsenergi eftersom han ger järnat och på köpet stjäl showen från dom andra.

find some new bargains
Tradera

Köpställen som tradera, myrorna, beyond retro och andra second hand butiker och sajter kan man hitta fynd för under hundralappen. Det gäller att ta sig sin tid och att tålamodet med när man kollar runt och letar. Ofta, iallafall jag, känner man sig lite extra glad och nöjd över det plagget eftersom att det ligger lite mer själ i sökandet. Det har en historia i många fall som nya plagg inte har och risken är större att man är ensam ägare av det - inga copys. Plus att man får det för ett sånt himla bra kalaspris.

Love
Congac/trä 499kr - Vita 199kr HM

Dagens outfit


Kjol - monki, tröja - hm, bandana, brillor - specsavers, converse

Robyn


RSS 2.0