Magazine release

Idag har Monki sin andra release av deras Monki Magazine issue no 2. För alla er som inte är sjuka tipsar jag stort att ni ska ta er till södra larmgatans butik för att välkommna nummer två, denna gången med temat "Wishes and dreams"! Kvällen till ära bjuder även på 20% rabatt på hela kollektionen med bubblig dryck och skön musik. Allt detta under samma tak klockan 19.00-21.00. (Om någon är gullig, sno med ett ex av tidningen till mig)http://www.monki.com/world/magazine-2

Paper cuts

Efter att ha gått med vagnen ner i en regnskur för att hämta samuel på dagis och sedan gått hem i skinande höstsol -efter regn kommer sol- öppnade vi paket från tradera. Dock lite för liten i storleken, hade velat ha den i herr stil tror jag. Nu leker vi med bilar och snart börjar project runway. En serie som går att kolla på alla säsonger om och om igen utan att tröttna. Ett av mina favoritprogram. See you later


SundayFavoritlåten.

Pippifågel

Idag på jobbet kom det fram en liten kille till mig och sa att det var en fågel inne i lokalen. "Kom du måste följa med, en pippifågel!". Jag följde med och vi hittade ingen fågel. Den va här förut sa han och i nästa sekund prata han om någon koja vilket gjorde att fågel historien blev lite mindre trovärdig. Efter en timme eller så ser vi en liten fågel sitta vid fönstret i köket. Hur tusan har den kommit in? Genom dörren är knappast troligt så förmodligen genom lufttrumman, och detta var visst inte första gången en fågel befann sig i lokalen. Vi bestämde oss för att fånga den! Just i det lgonblicket satte sig fågeln vid soptunnan i diskrummet och Sara sträckte sig långsamt fram för att fånga den med händerna. Hon var så nära att hon kunde klappa den men så hoppa den till och flög iväg. Då sprang en av oss och köpte en håv. Dags för fågeljakt! Efter mycket följande av fågeln, ungefär en timme eller så, dök Sara upp jublandes "Jag fånga den!" med fågeln i håven. Vilken var så söt att jag smälte nog där. En helt vanlig dag på jobbet. Det brukar alltid hända något uppseendeväckande vilket kan ha att göra med slushmaskinen, skorstenen, kaffemaskinen... Hela den här händlesen får mig att tänka på min kompis Bellas duva. Hur mår den och vem är det nu som har den? Älskar att hon har en duva som husdjur!

Beirut!Har fått en Beirut föräskelse. Det är verkligen ett av dom bandet jag verkligen skulle vilja se, jus nu. Om det av någon fantastisk anledning skulle hända under resan till London som ska bli av vore den fulländad. Gud, herregud vad lycka det skulle sprudla om mig då! Så nu får ni se till att ordna fler spelningar i år! Eller så får jag hoppas att stöta på en spontan spelning vilket vore sjukt coolt. Med vänliga hälsningar, lots of love Isabel! 

Open SesameIdag tycker jag att ni ska ta er till min kompis Dana och Martins klubb Open Sesame @ Lust på järntorget och dansa er tillbaka till 90-talet vi alla minns då just 90-tal är vad kvällen kommer andas. Det är gratis inträde så passa på nu innan det snart kan komma och ändras. Vi ses där!

21.00-03.00
18 år


Cards and quartersJust nu lutar det mot Silver Lake och CA..Eller?! Jo, just nu idag, för stunden gör det det! Vad magkänslan säger mig iallafall.

T-d-for

 

 

Sicko snyggt. Något som kanske ska önskas i födelsedagspresent.

Idag har jag en inte-göra-något-alls dag. Nu spelar jag dataspel, sen kolla film..efter film, dricka te, äta flingor, ostbågar! och när sami lillebror kommer hem från dagis leka med honom. Eller så tar jag handsken ur och städar större delen av huset. Blir nog lite både och förhoppningsvis, men nu dataspel!

Javol.


Katja Kaj och Bente Bent på disko.

Behöver mitt dagliga intag av min goda vän. Dagsvis blir till månadsvis. Vi får ta raska tag och ses snart! Har mycket kvalitetstid att ta igen.

Sommar

Jag saknar så att sitta barfota i svensk varm sand, med vassen i bakrunden som blir som ett vindskydd så att vinden endast känns som en sval fläkt. Man vänder på dygnet för att man faktist kan. Vara spontan. Ja, framför allt spontaniteten. Nattbad blir en ny vana. Låta huden möta havsytan. Tveka en sekund. Sedan doppa sig i nästa. Och i de näst kommande slänga sig genom vattnet. Torka på en uppvärmd brygga som gungar i takt till vågorna. Ljusa kvällar. Ljumma kvällar. Sand i skorna. Att absolut inte göra n ågonting. Lukten av grillat i håret. Sådan som man helst vill bli av med ni vet? Men samma lukt som påminner en om något så värt en mörk november. Lukten av blöt asfalt efter regn. Bosätta sig i kompisarnas hus och spendera dagarna på stranden. Grilla. Lukten av solkräm. Av solbränd hud. Göra sandänglar. Cykla barfota. Ligga på klipporna. Äta alldeles för många jordgubbar. Få illamåendekänsla av att gå in i en alldeles för varm bil, vilket är värt det när man tänker tillbaka nu. Fräknar. Ta promenader barfota och gå runt med en varm känsla som säger... sommar.

Samtidigt som julkänslor och vinterkänslor börjas tas vid, vill jag inte riktigt vara där än utan stundvis tillbaka till sommaren. Som nu, helst av allt sitta i sanden med goa kompisar och en engångsgrill. Det är vad jag önskar mig just nu!


Tradera

Två jackor som jag funderar på att buda på. Går ut om några minuter så måste bestämma mig. Har funderar på päls ett tag och den nedre är ju ett klockrent alternativ, från hm:s förra säsong. Båda ligger på hyfsade piser också så det gäller kanske att slå till!

Veckans Wants

Wow. Dålig uppdatering. Om jag skulle säga en veckans wants är det nog ett par rejäla kängor i  klass med Dr. Martens då jag märkte att mina från förra året läcker in i detta vinterväder. Det är sjukt mycket snö ute vilket inte riktigt får mina årstidskänslor att falla på plats.


CATALOGUE

ni hittar resten av katalogen på
urbanoutfitters.com


RSS 2.0