Little Ponies

Outta Sight

"After spending the entire summer season on the road we have returned home for a couple of weeks to try and get our heads on straight. Vacation week one has now come to a close and my mind is filled with memories of sawed off b-b shotguns, milk and dry ice soaked fruit loops, girls dancing in their underwear, boys dancing in their underwear, glass shards in my pool, shark fins on remote control boats and pouring shots of whiskey with a family of raccoons. Either our heads have been twisted off like a butcher at a Barbie party or we have our fingers crossed that there are now two music videos in our back pocket. A trim here, a cut there and they should soon be done."

Andy, LN

Kanske för att jag tycker om dom ännu mer nu. Blir bara bättre och bättre! Tror jag måste hänga i Silver Lake. Kanske till och med överväger valet mellan New York och Kalifornien. Väldigt mycket starstruck men, är några utav dom personerna som man säger "dem skulle jag vilja vara kompis med.." Varför inte föreslå möjligheten?
Waking up -right

Ni vet precis innan man vaknar. Då när man drömmer sådär väldigt lätt att det känns som man är där och kommer ihåg drömmandet i detalj när man vaknat. En sån dröm hade jag idag. Det var ett band, ett väldigt grymt band, som skulle ha en spelning vid en gammal verkstad där dom hade lämnat sin bil en gång. Utanför verkstan fanns en stor parkering uppdelad i två delar. Framför parkeringen var det en stor trappa som ledde upp till en kulle med buskar och träd. Det var tänkt att själva spelningen skulle vara på den första delen närmast trappan och att trappan skulle agera som publikscen. (Påminner väldigt mycket om Fibes spelnin gpå p&l då det också var en kulle som en stor folkmassa befann sig på) Men det blev fel på något sätt så att alla satte sig på del nummer två, på marken alltså så att allting var tvunget att vända på sig, men att det ändå satt folk i trappan.. Aa jag vet inte hur det slutar. Vaknade som alltid innan man får veta det stora hela, vad som kommer hända. En väldigt bra dröm iallafall. En sån som gör att man vaknar upp glad och går in på deras hemsida det första man gör för att kolla när dom har nästa spelning.

Just nu lyssnar jag på La roux (Elllie vilken kvinna. Blev otroligt överraskad av hur faktiskt grymt cool hon e under Way out west. Tyckte hon var grym innan också men efter det! Herre! Dansen, sättet aa hela outisen), äter ostbågar och känner att allting är så rätt samtidigt som det finns så mycket som är så fel. Bra magkänsla har jag iallafall! Det kommer bli en rolig vecka det här känner jag på mig!Summer/10Sitter och tänker på sommaren tvåtusentio och att den har gått alldeles för fort, ännu en gång. Lyssnar på beach house och tänker tillbaka på första känslan när vi åkte in i Marmaris. Det var kväll och man såg bara staden genom ett hav av lampor och ljussättningar. Ac:n var på starkt och på radion spelades det turkisk musik. Jag och min kompis satt och skrattade åt bussens växelspak som var överdrivet lång. Och skrattade i så mycket smyg vi kunde åt busschaufförens stol och saker runtom honom som jag inte direkt kan sätta ord på. Något roligt var det iallafall. Sedan, det första vi hör när vi kliver av är "Då var vi framme". Big fail! Vi bara kollade på varandra och brast ut i skratt. Sjukt pinsamt och sjukt roligt. När vi väl kommer ut ur bussen för att hämta våra väskor säger Emelie "Titta, det sitter en liten turk i bagaget!". Haha!. Saknar turkiet sjukt mycket och skulle kunna åka tillbaka imorgon. Det var helt otroligt vilken service vi fick. Både på hotellet och utanför. De fördomar som man haft för Turkiet och att dom är "väldigt på" stämmer inte med det jag trodde. Mycket trevligt folk! Nu ska jag äta kronärskocka med mami och fira hennes namnsdag. Gött kött! Later bros.  


Kooks


by Rocio Sanchez


by Annika Hänni


by Dorotta Vincze


Har hängt med ett bra tag och kommer hänga med ett bra tag till.

Quote


Stockholm calling.


Fågel på tunnelbanan


Affären av affärerna.


Klocka inhandlades plus annat gott.Hej bananaz! En liten resa till Stockholm på två dagar gjordes för någon vecka sedan. Som sagt, dålig på uppdateringen. Själva anledningen var för att gå på Cheap Mondays visning på tisdagen under modeveckan med mingel efteråt. Kommer bilder från själva modevisningen. Jag passade även på att hälsa på små kusinerna som har blivit alldeles för stora på för kort tid. Direkt efter visningen så åkte jag ner till familjen i Abbekås dagen efter och hade semester i en stuga som vi hyrt. Det var jätteskönt att komma bort ett tag och tiden gick allt för fort. På tåget hem läste jag tidningen Kupé där jag fick syn på att det har gjorts en film om José Gonzalez vilket måste ses! Blev även sjukt mycket dricka av någon anledning. Men gött är väl det! Later skaters.

Million dollar question?


RSS 2.0