MagicHur perfekt är inte det här? Nästa gång jag ser fleet foxes ska jag stå längst fram och sjunga för allt vad halsen ger, inte vid ett mixerbord och vakta det. Dansandes helt själv innanför stängslet. Utan istället med allihopa, i folkmassan och ögonblicket.

Front

                       

Jag älskar det här albumets framsida. Likväl insida. Ett makalöst fint albumsomslag.


¡Hola, que tal!

                    

Ut och dricka vin later. Just nu lyssnar jag på massor musik och youtube:ar. Ja borde finnas ett verb - att youtubea. Om det inte redan finns det. Några av mina tankar...

Perfect greyNytt in! Den perfekta grå t-shirten. Weekday 200:-

NEW ALBUM COMING UP

                 

AAAAAAAA!!! Beriut släpper nytt inom jättekort tid! Jag är helt överexalterad. Det här betyder även, mer och snart kommande turnerande! Jag förstår bara inte hur snabbt han har hunnit spela in plattan. Han turnerade som senast i somras, juni och nu är det augusti. På 2-3 månader ungefär! Övertalangfull människa! Den där zach!

Greatness

and we believed her then
and we believed her then
and we believed her then
and we believed her then

and now outside you see the waves in her eyes
and I, I won't mind what you decide to swear by
and now oustide, you see the waves in her eyes
and I, and I won't mind what you decide to swear by

and now outside I see your eyes meet the sky
and I, I don't mind what you decide to swear by
and now outside, I see your eyes meet the sky
and I, I won't lie, I kept you here tonight

and I believed her then
and I believed her then
and I believed her then
and I believed her then


Outfit and dog


Shorts weekday, t-shirt weekday, skor vagabond, påse whyred

Outfit i form av ett halv blädderex. Passade goaste Nova igår en liten stund åt matte Bella. Jag tror inte jag känner många hundar som är lika snälla som hon!

Complex Ls Tee


Ska spanas in i butik! Antingen imon eller på lördag blir det en runda på stan.

Necklace wishboneNya halsband från HM. Love em!

Inspo


Source: Oracle fox

AutumnJag blir sjukt sugen på vinterjacka och höst när jag ser det här fotot från stylisten Djuna Bel's garderob! Vill ha en mysig päls att gosa ner mig i.

Inspiration


The sartorialist, Stockholm streets

Såhär vill jag se ut idag. Imorgon. Klockad outfit!

WOW


Seriösa killarnaBeskriver årets Way out west i form av massa bilder. Och några ord. Sinnes mycket bra spelningar, klubbhäng, glädje, tårar, skogs"rave", kanye west, nattcykling och världens finaste byron. Allt blivit dagbokstaget av en iphonekamera.

Kap!Kjol från whyred 360:-! Har ni sett Celines senaste kollektion som har samma lappteknik som den här kjolen från whyred. Mer lookalike kan det inte bli! Frågan är om jag ska slå till eller inte?

Way Out West 2011

@ Way out west och det är helgrymt! Igår drog vi på Chad Valley, så go! Och About Group som var helt sinnessjuka. Helt sanslöst musikaliska och bara så jädra bra! Jag är fortfarande helt paff över hur cool trummisen är! Nu frulle, sen tåget och in till festivalområdet för att börja dagen med Edward Sharpe and the magnetic zeros!!!!!!

Something else?Enligt mina youtubes rekomendationer till mig borde jag kanske variera mig lite i sökningarna. Fast näää? Varför skulle jag?

Fyndat...Liten sneak-peak vad som finns i påsen! Fyndade sönder häromdagen. Ska visa er ASAP!

BackEfter att ha bott och haft annat hem under hela sommaren blir det mycket stök när man flyttar hem till sitt ordinarie hem igen. Jag rev i princip upp allting och slängde det på sängen. Mycket vik och rätt sak på sin plats står på att göra listan. Men först, en promenad och lite häng!

Pizza ´n barbeque @ the seaHäromdagen satt vi och njöt av den fina sommarkvälsssolen på underbara Saltholmen. Anna hade med sig pizza och det grillades grillspett m.m för fulla muggar! Lite för mycket tändvätska, hungriga magar, otåliga vänner och när inpå uppbrända ögonbryn. Vin och saltvatten runt benen! Riktigt mysig och bra kväll. Det ska inte vara den sista för i sommar! Punkt slut!

OutfitRingar från en nalleautomat, Trenchcoat weekday, Skor och byxor hm, Linne cheap monday, påse personlig. (Lägg märke till mitt absurda lillfinger och den lite för uppdragna strumpan. Snyggt!)

#2Var tvungen att lägga upp den här också! Så bra film. En av toppen.

HeartÄntligen har jag fått se filmen How to be! Och ja, den var hur bra som helst. Känner igen mig så himla mycket i Robert Pattinsons roll som "Art". Det är precis som jag. Har känt mig precis likadant, lätt att relatera till. ALLT är i kopia av vad jag faktiskt känner mig. Inte bara deprissionen, utan hela personlighetssättet. Alla har vi nog genomgått en deprisson i lindrigare eller värre form. Eller kommer göra det någon gång i vårat liv. Min var precis såhär och inträffade under en hösttermin i gymnasiet.

Play on that drum music boy

c

Oyster blue


Coolaste bibliotekstoaletten, Helsingborg.

AutumnessSen höst/tidig vinter förra året. Har börjat få enormt mycket höstkänslor. Vilket jag inte vill! Det är fortfarande sommar ett tag till.

Cheap Monday A/W 11

            '
                                 

Några av mina favorit picks från höstkollektionen.

Left on the road


Sinnes good


Finns det en så finns det flera!


Outfit i Höganäs.

Veronica Maggios album är helt perfekt. Lätt att relatera till. Blandar mellan henne och the apache relay, vilket jag tycker att ni ska kolla in! Gå in här ----> http://www.noisetrade.com/theapacherelay. Livet är en enda stor valmöjlighet just nu.

CrazynessBäst grym! Taggar way out west, sönder. Så jävla typiskt att det krockar för mig med funkjobbet och iamamwhoami!!! Ska rymma till linné.

RSS 2.0