Je voudrais

Efter att ha betalat räkningar - som alltid är lite tråkigt. Skickat iväg massa mejl. Kollat igenom hemsidor och kige lide på melodifestivalen. Sitter jag här med alla dessa vill ha. Boka iväg en resa till värmen, lång klädeslista och olika to-do-saker på den långa listan som jag vill ska bli strukna. Har jag bestämt mig för att göra en sammanfattad önskelista och planering. Den kommer upp snart! Ska mixtra lite med bilder och så.

...




...och dom här då! Från topshop. Inte alls dåliga att ha i sommar. Shit. Känner att det här med skor och kommande värme kommer bli fruktansvärt svårt och veligt för mig.

!!!




WOW! WOW! WOW! Weekdays skor bringar sjuka HA-begär! Jag måste bara ha någon av de i mitten! Vilken färg har jag hur svårt som helst att bestämma mig för. På tisdag om inte tidigare åker jag in till stan på jakt! Aa fy fasen asså söger jag. Har en fantastisk känsla som prickar precis rätt i min stil. Jag vet inte, men jag vet att jag måste bara ha dom!

New in







Den näst intill perfekta platta stråhatten hittades på myrorna. Fick ett tips av butiksbiträdet att sätta en nål därbak som går genom håret och hatten för att hålla den på plats, vilket jag tyckte va lite svårt. Ett tips som hennes mormor hade använt sig av. Smart! Och även en blus som påminner om Acnes blus med blommor. Sedan ett par glasögonhålllare som passar både till mina nödvändiga och solbrillsen. Kommer upp mer snart då det är två stora saker som har stått på önskelistan länge. En shoppingtur med Malin, snarast!

Lunch





Efter att ha städat hela mitt ru i alla kanter och vrår tog jag en himla god lunch. Rester från igår då mamma och pappa lyxade till det lite. Igår blev det lite shopping. Kommer upp bilder snart!

Fikatime





Gillar! min nya app Hipstomatic som gör bilderna såhär fina och som sätter den gammeldagsa toutchen.

Outfit




Jacka Weekday, skor Scorette, byxor Hm, väska Topshop, topp Cubus, halsduk IsabelHedlund handmade

Hittade den perfekta fotografen att ta kort på mig en sleten dag som denna. Fina fingrar på bilden fick hon med också. B-walle ladies and gentlemens.

J. Depp



Min barndomskompis har denna bilden som visningbild på facebook och jag vet inte hur många gånger jag har gått in och dregglat. Kommer alltid vara sådär amazing snygg!

Alexander Wang spring/11

















Alexander Wang - underbarnet. Man kan inte bara inte älska hans kreationer. Här ser vi mest vitt, men även en del färg i samma toner som Lim. Jag blir superinspirerad när jag ser detta. Älskar det!


Yes





Nu är dom även mina. Hade kunnat vara en storlek större för den oversize känslan som jag gillar. Men för ett tradera fynd så är det inte dåligt. Kommer vara grymma i vår till rätt styling, skor, jacka, hatt. Perfekta! Och som ett fantastiskt motto jag hörde, i förkortad form "bekvämt blir snyggast".

Brillor weekday




Här ser vi även två TLF inspirerade solglasögonmodeller men som levereras av Weekday. 200 kronor vardera kostar de, några som jag ska prova i butik!

Phillip Lim spring/11









3.1 Phillip Lim Spring 11

Här får ni se en färgpalett över lag för Phillip Lims vårkollektion. För närmare detaljer gå in på www.3.1.philliplim.com där det även går att titta på video. Snygga detaljer!


En helt vanlig onsdag

Sitter just nu och söker jobb på en aktivitet med arbetsförmedlingen. Hoppas verkligen på att jag lyckas få detta jobbet! Knivar med detr personliga brevet som alltid är lika svårt att få till. Vid klockan tolv ska jag träffa Kajsa. Vi ska sätta oss och planera inför London resa och kanske till och med boka biljetter idag till festivalen. Lyssna på det här! Där både Mumford and sons! och! Beirut! spelar. Hur grymt är inte det!? Vi ska passa på att glassa oss i London i en hel vecka då ingen av oss har varit där förut. Ser fram emot detta! Sjukt jobbigt att min mobil är död och att jag inte kan nås, så Kajsa om du ser detta. Vi möts där vi bestämt! Ikväll ska jag jobba en liten stund. Min chef ska visa vad Bamsegympan går ut på så att jag kanbörja hålla i den i framtiden. Så länge medan jag bevakar ska jag sy fina gardiner till kalasrummen. Hoppas jag hinner med lite lunch. Later skaters

Stylisterna x3


Avsnitt 7



Avsnitt 8



Avsnitt 9

Har missat de tre senaste avsnitten av stylisterna. Så har det gånger 3 att kolla på ikväll, perfekt godnattsaga! Plus ett avsnitt av dom kallar oss artister. Mycket trevlig kväll. Högg även in på min toblerone som jag sparat i mitt chokladförråd i garberoben.

LOVESUN

    

  
Jag älskar älskar älskar topshops lansering av dessa glasögon. Sitter och dregglar framför datorn. Nu till den svåra frågan - vilka ska jag ha? Altid ska det vara så svårt att bestämma sig!

Ny app

Enligt de senaste från blogg.se så kommer det att lanseras en app i Mars månad. En första version kommer komma ut och om fortsätter att bygga vidare med ideér för att uppgradera den. Vilket är awesome! Kommer bli super mycket lättare att blogga just de tillfällen som inte går och jag kan lova er fler inlägg från mig! Thank you blogg.se for making it h-appen!

Springshoes









Topshop, Scorette, Monki

Vi kör en liten röstning här. Jag har svårt att välja vad jag ska ha för vårskor. Här är ett flertal alternativ jag har hittat. Tänker att jag kanske ska lyxa till det med ett par partyskor också, plus ett par vårskor. Så, vad tycker ni?

Milano/Paris Fashion week

Sitter på rasten och tittar på sjukt snygga manliga modeller som bara går och går och går, i klungor. Tack Kajsa för att du gör min rast lite roligare!



Boys of Milan & Paris FW2011
from Justin Wu.


Ckecka in! Promise, no disapointment.


Inspo @ work

 

Sitter på jobbet och med Bo Kaspers orkester i bakrunden. Sitter och kollar på Acnes hemsida under lunchen och får inspiriation. Gillar eller rättare sagt - ÄLSKAR hela deras vår sortiment. De där skorna är inte dumma heller!

Weekday Enamoured - celebrate love in the Weekday way




 
       Stockholm, Drottninggatan, Martin             Stockholm, Götgatan, Fingers


Weekday har ett samarbete med olika tatuerare som tatuerar in ett urval av tatueringar - helt gratis! Här ovanför ser ni Stockholms collage. Gå in och kolla på Weekdays hemsida för eran stad! Jag var själv inne på Weekday i förrgår och lyckades komma dagen då dom tatuerar. Va supernära på att själv ställa mig i kö och köra en impulsiv tatuering. Hur coolt hade inte det varit!? Aa blev riktigt sugen. Plus att det va gratis va tusan! Hmm, en tatuering någon gång blir det iallafall. Om ni inte har något som stopppar er! Dra till Weekday direkt i eran stad då och slå till!

         

CIFF

Under helgen förra veckan tog Emelie med mig till en av Köpenhamns modemässor - Copenhagen International Fashion Fair. Vi gick runt i ungefär 7 timmar och kollade på ett hav av märken. Tre våningar stort, med en area på jag vet inte vad. Jag är säker på att vi inte hann med att se allt. På övre våningen var montrarna inglasade vilket gjorde det lite jobbigt att gå in eftersom att vi inte är inköpare utan bara där för att titta. Men så tog vi oss mod och gick in i ett glashus iallafall och direkt så kom det fram en dansktalande till oss som frågar något. Emme får ur sig att vi är studenter och kollar bara lite. "Kige bare lide?" vilket tog oss typ 30 sekunder att förstå - "Ja kikar bara lite!" Riktigt pinsamt att man inte kan förstå grannländernas språk. Gå in på länken här nedan och se modevisningen från CIFF Kids. Jag har nog aldrig sett barn göra en sån grym prestation i dans! Ja tro mig, hade gåshud hela tiden. Även när jag sitter här hemma och kollar på det! Kolla till slutet det är då dansen kommer, men början är grym den med! Dock missade vi den vuxna visningen vilket var lite surt.







CiffKids2011-1 World Remix
from Bella Center - Forum Copenhagen on Vimeo.


Grymt!

Gå in och kolla detta avsinnet av klubbland med Local Natives under Way Out West. De spelar på den scenen som jag jobbade vid! Sjukt grymt! I like.

http://svtplay.se/v/2324380/klubbland/del_5_av_8

Stockholm

Stockholm förutom visningen spenderades med shopping, fikahäng, parkbänkshäng, tunnelbana och go tid hos mina kusiner. Ska visa vad som in-shoppades imon! Efter Cheap Monday visste vi inte riktigt vad vi skulle göra då S inte fyllt 18 än tog vi och leta upp ett nattcafé som vi lyckades pricka helt rätt i! Var supermysigt! På tunnelbanan sista dagen kommer det en snubbe med gitarr och ställer sig mitt i vagnen och sjunger "panta mera" (den riktiga versionen, inte reklamen) på högsta volym och bringar asskön stämnning. De övriga stockholmsborna reagerade inte så värst men vi hade svårt att hålla oss för skratt. Efter det fina spelet gick han och tacka så mycket "Tack så mycket tack så mycket, tack tack tack". Om jag inte hade haft just Sara med mig hade jag nog inte fått syn på Blondinbella som stog och styla sig själv på HM + hennes kompis. Levde dock inte upp till förväntningarna om jag kan säga så. Och Kissies bror rätt brevid mig i väntan på övergångsstället. Värst vad man kan stöta på asså. Världen är la bra liten. Min äldsta kusin i Sthlm blev lite, eller mycket, besviken när han kom hem från skolan och märkte att vi hade åkt. "Vi skulle ju spela Super Mario, med kusin" berätta min morbror att han sagt. Aa tusan att vi glömde det! Next time! It´s a promise! Det känns ändå som att åka till huvudstaden under sommaren ger mycket mer flexibilitet att göra saker. Nu blev det mest häng på stan. På sommaren kan man ju gå på grönan, konserter och massa andra saker. Plus att utomhus blir ett stort bonus alternativ. Nästa gång ska jag boka upp mig för så många visningar jag kommer på och planera in lite fler saker att göra/besöka. Cheapo S/S12 vi ses iallafall i sommar någon gång!















Weekday ss inspo












Hemsida: Weekday

Det är så himla kul! Det va ju det här som jag kollade på i somras och som jag har haft med mig i minnet. Nu kommer det ut i butik! Efter ett halvår. Det här blir nog en tradition.

Press bilder

    

   

 

Mer klara bilder av kollektionen från Cheap Mondays hemsida. För att se fler bilder samt video från visningen gå in på länken nedan.


http://www.cheapmonday.com/news/900-fashion-show-aw-2011/

Etc.

   

 

 

Urban Outfitters love. Forever and ever.

Allting får en älska - label. Och de sista glasögorna påminner om TLF:s glajor, dock är deras lite coolare.

Fint från Urban

             

Dessa skulle jag kunna tänka mig traska runt i sommar.

Cheap talk blogg









Kön utaför innan insläpp, även en cool bild på byggnaden. Snygg vinklad bild på runwalken och bra bilder som visar närmare syn på stylingen. Hittade dessa bilder på Cheap Mondays blogg - Cheap talk! Gå in dit för att kika på bygget av scen, styling med mera.

Cheap Monday A/W11 fashion show















Wow vilken leverans av Cheap Monday. Strukturen och uppbyggnaden av runwayen, musiken, stylingen, allting va perfekt! Jag blev sjukt impad och är fortfarande lite i lyriskt-läge över hur bra det var. Besökarna utöver press och vip, alltså däribland jag, satt på läktaren. Som tur var kom vi långt fram i kön även fast vi hade lyckats gå runt hela centralen då det räckte att gå förbi den. Byggnaden ser ut att ligga bakom, fast i själva verket ligger den brevid. Så vi traska på och när vi kommer till bron så märker vi att det inte går att komma ner på något sätt till byggnaden och ser utrymmet där man kunde gå in 100 meter bort. Det enda bra med omvägen var att vi lyckades se modellernas dressingroom bakom kulisserna. Så efter flera gällord sprang vi med vinden tillbaka till andra sidan. Och ja, lyckades som sagt komma långt fram i kön. Vi fick platser på andra raden av läktarn så det va ganska nice. Sjukt grym modevisning som sagt och grymma kläder! Det ful-snygga är vad som gäller i höst skulle jag säga. Nästa säsong ska jag boka upp mig överallt!

Modevisningen hölls på Stockholm waterfront congress centre. Grymt cool byggnad!

Nu.

Förlåt. För att jag inte har varit aktiv på ungefär hundra dagar. Jag har vait ute på flera äventyr vilket avslutades med lite sjuka och nackspärr. Det ni kan vänta er är Stockholm och Cheap Monday visningen plus shopping, Mercedes Benz fashion week och Köpenhamns modemässa. Två huvudstäder på en vecka det är inte dåligt!



Dagens inspiration. La roux - hennes byxor och kavaj! I want!


RSS 2.0