Weekday a/w -11Den där jackan är något att bo i i vinter. Riktigt underbar! Hade ögonen på en liknande i fjol. This year it will be more than eye candy.

Balenciaga BikersDrömskor från Balenciaga!

Mumfords India Tour 09Beautiful!

Hyde Park 30/5-2/6

"Hyde Park, London to be precise, on 30th June. The sun should be high in the sky (start crossing those fingers), there will be refreshments - and room for 60,000 of you fine folk, so bring a friend or two. You can bet your bottom dollar that Mumford & Sons are pretty, pretty excited to be appearing on such a line up, and playing right in the heart of their homecity.

Tickets go on general sale this Friday at 9am. So hit your desk early. Or...
Get pre-sale tickets from 9am tomorrow (Wednesday 26th) via this website!
x"

Herre jisees vilken tur vi hade! Någon vecka efter att vi hade bokat blev det slutsålt. Vilken tur vi hade! Gick runt och i dagar, veckor och hade ont i magen för att vi inte hade köpt den där biljetten än. Men, så gick det i kalas och vilken lättnad må jag säga. Nu är det bara 1,5 vecka kvar. Snart åker vi! Vad  jag längtar! Fast kan inte riktigt begripa det fortfarande, har levt i nuet så mycket att jag inte har hunnit tänka på vad som ska hända. Det får jag börja göra nu, här kommer jag Hyde Park, Mumford and sons, Beirut, Arcade Fire och The vaccines! Vi ses snart!


bara för att christian olsson tycker att han är så jävla snyggSkriver ansökningar, men inspirationskällan till ord är lika med zero. Lyssnar på musik, lite hög. Funderar på hur stor lyhördhet det är här. Om grannarna hör mig. Men om jag får spela piano till klockan 22.00 så borde det här inte vara värre. Just nu är det sådär bra, allting. Lyssnade lite på fibes och kom att tänka på Chrisitan Olsson och hans lite dryga personlighet. Nästa gång jag träffar honom ska jag fråga om vi kan byta jacka! Han har användt sin trench lite för mycket. Det har övergått från att vara hans it-plagg (och handskarna) till urtjatat. Nästa gång vi ses! Då äre byte!

GoodmorgonSnart drar jag och jobbar. 11.30-17.15. Har tagit mig en lång frukost och dragit kvar i sängen så där extra gott länge. Man ligger och sträcker på sig och vaknar till riktigt härligt. Brukar alltid ta en eller två timmar på mig att riktigt vakna till efter jag har stigit ur sängen. Som sagt, ingen morgonmänniska! Brukar sätta på en bra låt när jag vaknat, idag är det the prodigy - stand up! Ha en fin dag!

Je voudrais


Myrorna

Jag ääääälskar min nya clutch från myrorna! Har användt den varje dag! Åh, ett riktigt grymt köp!

De senaste dagarna - i kort och gottVeronica Maggio, Liseberg - Ponnyridning - Solnedgång - Göteborgsloppet - Hendriks skor st. 47, dagens skratt - Håkan Hellström, slottskogsvallen - Första fyrklöverna - En inte okej kjol, outfit á la Isabellas mormor - Tårta i mängder - Jordgubbar och glass - En burk cola.

Sunglasses-bomb


Är på jakt efter de perfekta brillorna med vintage känsla, lite rockabilly 50-, 60-tal. Ångrar så att jag inte köpte de jag hittade på Majornas loppis! Vad hade dom kunnat kosta liksom? En guldtia? Camden market here I come!

HM
Hm har renoverat sin hemsida. Den är nu mycket mer komplicerad, svårare att hitta på, fler länkar osv. Dom har däribland lagt in studiobilder på alla plaggen. Här tillexempel ser man stora bevis på att dom har photoshopat en hel del. Om ni lägger märke till armen, som egentligen ska sitta på höften, svävar den i luften helt onormalt och tillgjort. Modellerna är läskigt smala och allt ser nästan rent av datagjort ut. På de här bilderna, som de flesta andra, har de använt sig av exakt samma bild till de olika färgerna av plagget och lagt in det via datorn. Inte tagit en exakt likadan på båda färgerna. Det här känns sims-aktigt och lite som ett dataspel, som går ut på att skyltdockor poserar. Det här är helt fel tycker jag! Fånigt och dumt!

Some cake
Kvällens bravader i göteborg. Ville inte få med mig resväskan till tåget bara. Isabella "Ser avgången på stora tidtabellen, måste skynda sig med väskan men får inte upp den! NOOOO!"

RSS 2.0