Details


Ringar från en automat.

Nästa inköp


Open SesameDra er till Open Sesame at lust ikväll. Två gästdj:s och självklart Dana + hennes gode vän Martin. Temat firar den internationella kvinnodagen som var för inte så länge sedan. Inträde är ingen deal utan helt gratis. Så kom och dansa loss!

Veckans bild

Ska börja med något som ja kallar för veckans bild. Då jag rotar i arkivet efter en störtskön bild från goa tider. Hur tycker ni att det låter? Något att köra på?
 

Jewellry


Topshop

Wants


Som jag utlovade. Ett collage med mina wants just nu.

Stylenotes


Topshop stylenotes summer


Lockande


Villafesten

I lördags drog vi till villafesten och dansade loss!

(Det kommer ju inte fram alls vad villafesten faktiskt är. En gång per år kör några privat igång en fest i villan som ligger i slottskogen. Sjukt nice!)

Semle-failure
Vad hände här? Från något som lutade mot hel katastrof lyckades jag faktisk med ett par goda semlor. Bild nr 2. Degen hade varit way to kladdig så hela handduken blev kletig, sen kom my brotha och smakade på degen - vilken va så god - att han åt upp all. Något lyckades jag med på svängen iallafall. Lite mer grädde i finishen så mums. Hade en liten extra ingridiens i mandelmassan, chocklad och mandel! Testa det, va inte dåligt.Apple presenterar


!!!Aa men nä, nu jädrar måste vi boka allstå! NU! På direkten. Ikväll gör vi det kajsus.

Hm lookbook

 


Tony Alva

                                          


Den här hade vart go i sommar! Synd att man bara kan beställa från amerikanska sidor. Någon som vet vart man kan få tag på den? Annars får jag väl vänta tills flygplanet lyfter. Hihihi

Dance Dance DanceAa cool. Synd att det är så dålig version.

Inspo topshop


Vår vaknande

Inviger våren med et debuterande av altan häng. Te och kakor och kaffe. Hoppas på fräknar som gör att jag blir vårfräsch. Den sista bilden var så rolig för mina glajjor skär ut en del av my face. Gick inte att titta in i kameran då solen sken alldeles för mycket, vilket inte ska framgå som ett klagomål vilket det kanske gör. Därav den plågade minen, tårar kom det också! Nu lyssnar jag på fibes, local natives och väntar på en go grillning! Inget nytt på den delen, då vi grillar året runt. G´bye.


A dress

 

Någon av dessa skulle jag vilja ha i vår! Från topshop. Himla fina.

Beetle

Förlåt! Hemskt mycket. För oerhört dålig uppdatering. Nästan så att jag har gått i graven kan man tänka, men så är de inte. Har gått över till en workaholic, sleepaholic och intehinnamedsåmycketmerholic. Men nu har det lungat sig. En go helg har jag framför mig! Och nästa vecka är det även inplanerat roliga saker. Jag testar den nya färgen skalbaggegrön - hetast på naglarna just nu. Och jag gillar det, känns sådär rätt just nu.

RSS 2.0