Je voudrais

               

De perfekta ballerina! Från zara! Järnspikar att det är helt fel säsong för att köpa ballerinaskor!

TalentHur perfekta är inte dom här skorna från Acne, modell talent. ÅÅÅH! Hoppas att dom dyker upp någon gång i mitt liv i min storlek! Då ska jag köpa dom dirr!

For you, Anna

'

Det här är vad jag i princip kan åstadkomma i paint. Här är iallafall de flesta av alla alternativa höstskor som jag har spanat på! Förutom ett par från acne och skorna från whyred som jag bloggade om tidigare. Vart ska det här leda?

MandiÄr på jakt efter modellen Mandi från Whyred, förra årets säsong! Åh blir helt galen! Måste ha dom! Några tips på var jag kan hitta dom? Ska bege mig till freeport ASAP!

Kommer ihåg


Video från fashion networks.


E bay

                                               

Hittade en skinnpåse från moschino på ebay. Moschino är mitt favoritmärke! Ett bland favoriterna iallafall. Sitter och tänker tillbaka på alla de fynden som man aldrig köpte. Solglasögorna från majornas loppis, skinnjackan med mocka från weekday vintage, acne stövlarna från tradera. Har en hel lista på saker från tradera som jag aldrig kammade hem. Ångern kommer mest från att jag inte försökte! Men men, kan komma att lyckas hitta just de fynden någon gång i framtiden. Jag är sjukt sugen på att ge mig ut på jakt och gräva mig ner bland alla galjarna efter riktiga fynd!

Nowhere

                              
                         
  
                                                               

Elin Kling har skapat ett eget klädmärke i samarbete med Nhu Dong som står för designen. Jag är sjukt spänd! Här är en liten förhandsvisning från en artikel av Vouge. Kommer säljas online på märkets egna hemsida som snart kommer upp! Om en månad ungefär kommer kollektionen vara till salu. Ser mycket fram emot detta!

Circle the earth


Going on the bus and taking pictures, lake in Norsesund.

Sitter och kurerar mig själv med Iron and Wine, massor av te, lite choklad, kronärskocka och kanske en promenad. Mår rent av inte bra och sitter här hemma lidandes. Vill inte vara sjuk! Så ska nu försöka bota min huvudvärk med en promenad i friska luften. Musiken från Iron and Wine hjälper iallafall!

A weekend to rememberI lördags satte sig jag och Anna vid en av de bästa utsiktsplatserna nära Redbergsplatsen med en flaska vin. Det som är så fint och bäst med denna utsikten är att det ser precis ut som det där barnprogrammet. Då ett tåg åker runt, runt ett berg och en stad. Så stannar det in och zommar in ett ställe och en saga berättas. Ett så himla fint barnprogram! Ett av favoriterna när jag var liten, om inte fortfarande gällande barnprogram. Man kan se alla bilar åka, tågen och vagnarna som åker. Plus att i princip hela göteborg går att fånga i utsikten! Vi fortsatte vårt vin intag på andra lång, med ett först hysteriskt roligt stopp på en rutschkana som vi va tvugna att åka! Superbra kväll i den första höstkylan!

Outfit


Kofta second hand, T-shirt weekday, Kjol ginatricot, Converse, Påse whyred

MTWTFSS JEANS

                         

Lite sen nyhet men weekday har släppt en stor kollektion av jeans i deras egna märka MTWTFSS. Den är uppdelad i veckodagarna - ett par jeans för varje dag i flera olika tvättar. Good stuff.

Like the old english ladies drinkning tea in the afternoon*Ja här sitter jag och dricker te "like the old english ladies drinkning tea in the afternoon". Ett av många superbra uttryck som jag och min kompis har använt flitigt. Kommer ifrån bloggaren Mogi och en av hennes videobloggar då hon ger en språklektion i brittisk slang. Så bra! Till bilden, världens finaste rosa outfit på äldre dam i Höganäs. (Hope you dont mind the sneak-peak-picture).

RSS 2.0