Gott nytt år.

Gott nytt åt allesammans. Hoppas ni hade ett bra 2008. Jag håller på att göra mig iordning och ska snart äta middag. Ha det så bra ikväll då! Puss isabel.

Get your Buzz-face on.

Jag och Sara spelade buzz för en liten stund sedan. Så kom frågan "Vad brukar man kalla en walkman på svenska?". Alla vet ju att svaret är freestyle men ickesanicke det svarade vi inte. Utan både Sara och jag svarade...högtalare! Haha, shit vad vi är dumma.
Imon ska vi till Boda Borg. Det är ett ställe som liknar lite fångarna på fortet haha. Man ska lösa olika banor på en viss tid. Det är roligare än vad det låter!Ha det, Isabel.

Tredje advent

Idag kom Anders, Lotta och Rebecca hit för att ta en titt på lille Samuel. Vi åt och dansade lite dansmatta. Agge har den skönaste stilen när han dansar dansmatta. Han hoppar runt och tar i ändå från fingertopparna. När jag tänker efter så åt vi fika först och mat sen. Man brukar ju göra tvärtom haha. Men det var nog ingen som tänkte på det. Imorgon ska jag till Göteborg och köpa en jacka. men jag har lite svårt att bestämma vilken färg jag ska ha. Blå eller mörkgrå? Vad tycker ni? Jag ska ha en av dom så nu får jag ta och bestämma mig. Jag är verkligen en velmaja när det gäller att bestämma mig, vad det än är. Så nu får ni ta och hjälpa mig.

Lillebror ska på Luciasim idag och sen ska han tävla. På Luciasimmet simmar man på ett led med lussekläder och riktiga ljus i handen. Det är jättemånga som simmar om jag har förstått det rätt. Några simmar visst också på sidan av basängen. Och så bildas det massor av olika mönster. Joel sa iallafall att det var jättefint. Får se om jag hänger med eller är hemma och slappar. Senare ikväll kommer ju Gossip Girl och det måste ses! Efter det kommer hål i väggen som är urkul. Haha, är det bara jag och H som kollar på det? Det kommer troligtvis upp en bild på jackan imon och kanske något mer.

Trevlig 3:e advent förresten!

Lövekulle...

Hej!
Nu sitter jag hemma hos sarisen och bloggar på hennes snygga dator, Sony - Vaio. Den har ett urskönt skrivbord kan jag lova. Just nu kollar på Harry Potter och hemligheternas kammare. Vi har precis sett Bring it On  - All or nothing med Hayden. Den är nog den bästa av alla Bring it On filmerna. Idag har vi vart i göteborg och handlat julklappar. Det blev en hel del, lite till mig också. Kan lägga upp en bild sen. Fast jag har några kvar som jag tar och köper här hemma.  När Sara skulle ha datorn var det något som droppade från hennes kind. Jag trodde att hon dregla! Haha, jag kan lova att det såg jätteverkligt ut. Men det var det inte. Det var vatten från hennes glasögon. Hon hade lagt dom i snön och tagit kort. Här får ni se en bild hur fint det blev!


Jaja, tillbaka till filmen.

Äntligen

Kan ni gissa vad det var för väder idag när jag vaknade? Det snöade och snön hade lagt sig till ett vitt täcke! Jag blev så himla glad. Har verkligen gått och önskat att det ska komma snö som lägger sig. Jag får bara hoppas att det stannar kvar. Det ska nämligen bli varmare på lördag igen.  Senare på kvällen passade jag på att bygga en snölykta och ta lite kort. Vem vet när det blir snö igen?  Det blev väldigt mysigt. Man kan sitta inne och dricker något varmt och tittar ut på snölyktan. Här får ni en bild på hur den blev. Jag gjorde inte så noggrant denna gången men det brukar alltid bli fint ändå. Bilden är väldigt suddig för ljuset skulle inte synas om jag tog med blixt.RSS 2.0